Заподозрян развъдчик на XL Bully, който нанесе наказателен побой“ на

...
Заподозрян развъдчик на XL Bully, който нанесе наказателен побой“ на
Коментари Харесай

Собственикът на XL Bully, който „наказа побой“ на ветеринар за това, че не е успял да спаси живота на кучето, е вкаран в затвора

Заподозрян развъдчик на XL Bully, който нанесе „ углавен побой “ на ветеринар в интервенцията му за това, че не е съумял да избави живота на кучето, е наказан беше вкаран в пандиза.

24-годишният Арбаз Хамза Хамид удари Стивън Стед толкоз мощно, че остана с разкървавен нос, а очилата му оставиха отпечатък върху кожата му. Той се нуждаеше от шевове на три порязвания, породени от шокиращата офанзива във ветеринарната хирургия предишния януари.

Казаха на Йоркския кралски съд, че Хамид и четирима други са пристигнали в хирургията на Stead с две коли към 16:15 на януари 16. Адвокатът на Хамид Рейчъл Уебстър сподели, че кучето е болно и се нуждае от инжекции на всеки два часа и денонощни грижи от петимата взаимни притежатели.

Мъж и жена, които бяха част от групата, заведоха кучето на ветеринаря в 10.30 сутринта на 16 януари. Казаха им, че домашният любим се нуждае от интервенция и възможностите тя да оцелее са едно към пет, само че те се съгласиха до интервенцията по този начин или другояче.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР