Заподозрян е арестуван за нападението с нож във фитнес зала

...
Заподозрян е арестуван за нападението с нож във фитнес зала
Коментари Харесай

Арестуван е заподозрян за атаката във фитнес в Германия

Заподозрян е задържан за нападението с нож във фитнес зала в западния немски град Дуисбург от 19 април. Той е бил арестуван в жилището му в Дуисбург, което също по този начин е било претърсено от униформените, заяви в неделя говорителка на полицията, представена от Агенция Франс Прес.

Преди това в хода на публичното издирване е имало " съответни улики " против 26-годишния мъж. 

В жилището му са открити два ножа, които може да са оръжието на убийството. Мъжът би трябвало да бъде изправен пред магистрат в понеделник по няколко обвинявания, в това число опит за ликвидиране.

След нападението с нож, следователите издирваха обвинения от петък, употребявайки фотоси от камери за наблюдаване. Говорителят на полицията сподели, че двама свидетели са дали съответна информация, която в последна сметка е довела до ареста на мъжа малко след среднощ.

Свидетелите живеят в квартала на обвинения. Вестник " Билд " първи заяви за ареста.

Според полицията 26-годишният сирийски жител е подал молба за леговище в Германия през април 2016 година, която от този момент е била предоставена. Според сигнала мъжът към момента не е прочут на полицията.

Съобщава се, че откритите в жилището му ножове се изследват, с цел да се обясни дали са оръжията на убийството. Апартаментът се намира наоколо до фитнес студиото, сподели говорителката на прокуратурата.

Първоначално не се знаеше нищо за предисторията и претекстовете на закононарушението. Според говорителката на полицията следствието към момента продължава. Засега не е известна връзка сред хипотетичния причинител и жертвите.

Припомняме, че по-рано тази седмица четирима души бяха тежко ранени при намушкване с нож във фитнес залата.

Четиримата ранени мъже са на възраст 21, 24 и 32 години.

21-годишният към момента е с заплаха за живота към неделя, според прокуратурата. 32-годишният към този момент е изписан от болничното заведение, положението на другите двама е устойчиво.

Властите предложиха награда от 2000 евро за информация, която да докара до ареста на обвинения. Освен това полицията сътвори портал за улики в интернет, където очевидците могат да качват видеоклипове, фотоси или писмени улики.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР