Заподозреният за убийства на студенти в Айдахо Брайън Кобергер разкрива твърдение за алиби в ново съдебно дело

...
Браян Кобергер, мъжът, обвинен в убийството на четирима студенти от университета
Коментари Харесай

Браян Кобергер, мъжът, обвинен в убийството на четирима студенти от университета в Айдахо през ноември, твърди, че е ходил на рутинно шофиране, когато са извършени убийствата, според за нови съдебни искове.

28-годишният Кобергер е обвинен в четири обвинения за убийство първа степен и една кражба с взлом. Той е обвинен в убийството на Итън Чапин, 20-годишен от Конуей, Вашингтон; Мадисън Моген, 21-годишна от Кьор д'Ален, Айдахо; Xana Kernodle, 20, от Avondale, Аризона; и Кейли Гонкалвес, 21, от Ратдрум, Айдахо.

В сряда адвокатите на Кобергер възразиха срещу искането на държавата за алиби за местонахождението му в нощта на убийството.

се пледира за невинен от името на Кохбергер при изправянето му по делото на 22 май, след като той не отговори в съда, когато съдията го попита как се признава.

По време на убийствата Кобергер е бил Доцент доктор. студент по криминология и асистент в университета Пулман на Вашингтонския държавен университет, който е само на около 15 минути с кола от дома в Москва, Айдахо, където бяха убити четиримата студенти.

Властите смятат, че жертвите вероятно са спяли, когато те бяха нападнати, получавайки множество прободни рани от голям военен нож.

Съдебните документи, подадени по делото, твърдят, че ДНК-то на Кохбергер е почти точно съвпадение с ДНК-то, намерено върху ножницата на ножа на местопрестъплението на убийствата.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР