Заподозреният за стрелбата вчера в мол в датската столица Копенхаген,

...
Заподозреният за стрелбата вчера в мол в датската столица Копенхаген,
Коментари Харесай

Заподозреният за стрелбата в мол в Копенхаген влиза в психиатрична клиника за 24 дни


Заподозреният за стрелбата през вчерашния ден в мол в датската столица Копенхаген, при която бяха убити трима души, ще бъде въдворен за 24 дни в психиатрична клиника с стеснен достъп, оповестиха информационните организации, цитирайки датската организация Рицау. Решението бе взето след двучасово съвещание на съда с присъединяване на обвинения.

Вчера той откри огън в мол на няколко километра южно от Копенхаген. Трима души починаха, няколко бяха ранени. Мъжът бе задържан и упрекнат в ликвидиране и опит за ликвидиране. Името на стрелеца не се оповестява.

Убитите са 17-годишно момче, 17-годишно момиче и 47-годишен руснак, който живеел в Дания. Четирима души бяха ранени, трима от тях са в устойчиво положение, един - в сериозно, сподели представител на службите за незабавна здравна помощ.
Снимка: EPA

Съдейки по досегашните доказателства, случилото се не може да бъде считано за " терористичен акт ", сподели основният полицейски контрольор Сьорен Томасен. Няма сведения нападателят да е работил дружно с други хора. Засега изводите са, че жертвите са избирани на инцидентен принцип.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР