Заподозреният за двойното убийство в село Лозен е убил друго

...
Заподозреният за двойното убийство в село Лозен е убил друго
Коментари Харесай

Заподозреният за двойното убийство в Лозен убил момиче и преди година

Заподозреният за двойното ликвидиране в село Лозен е умъртвил друго момиче преди година, научи NOVA от свои източници в следствието. Информацията ни беше доказана и от поданици на Лозен.

Става дума за момиче, с което Чавдар Б. имал интимни връзки, и което по време на сексуален акт удушил с колана си. Сам се обадил на полицията и направил признания.

Първоначално мъжът бил арестуван за 72 часа. След това е освободен против подписка от съда, а прокуратурата не е обжалвала решението. В момента делото е в досъдебна фаза и се чакат експертизи, а до момента в който излязат, Чавдар Б. към този момент е обвинен и за двойно ликвидиране - на ученичка и млад мъж.

Пак съгласно източници на NOVA от следствието 18-годишната жертва работила като продавачка в мол. Имала връзка с 34-годишния Чавдар, арестуван за двойното ликвидиране. Какви тъкмо са били взаимоотношенията им се открива, защото има данни, че той е плащал, с цел да вършат секс. Имала и фотоси, направени от него, които по-късно продавали в приложение за възрастни. В телефона на Чавдар са открити фотоси със полово наличие на момичето. Данните сочат, че 18-годишната ученичка имала профил от няколко месеца.

Пред проверяващите обвиненият признал, че двамата се скарали до момента в който били интимни в землището на Лозен. Тя му е поискала 2000 лева Проверява се дали не са били използвали дрога и алкохол преди този момент.

34-годишният Чавдар признал и за убийството на другата жертва. При разпита си той разказал, че дължал 10 хиляди лева на 27-годишния мъж. Обещал, че ще му ги върне, откакто получи пратка опиати от морето. Заподозреният за двойното ликвидиране признали че е умъртвил приятелката си и изискал още 15 хиляди лева от убития мъж, с цел да избяга в Русия. Той отказал и след счепкване е прострелян смъртоносно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР