Заподозреният от 2020 г. в изнасилване и сексуално посегателство над

...
Заподозреният от 2020 г. в изнасилване и сексуално посегателство над
Коментари Харесай

Депардийо отхвърли обвиненията срещу себе си

Заподозреният от 2020 година в обезчестяване и полово посягане над актрисата Шарлот Арну артист Жерар Депардийо отхвърли обвиняванията. Той ги назова “линч, оркестриран от медиен съд ”, оповестява задграничната преса.

“Вече не мога да се съгласявам с това, което слушам, с това, което чета за себе си от няколко месеца. Мислех, че не ми пука, само че не, в действителност не. Всичко това ме визира. Още по-лошо, отблъсква ме ”, написа 74-годишният актьор в отворено писмо до “Le Figaro “.

Дългият му прочувствен текст, наподобяващ на поема, съставлява първото изявление на легендата на френското кино след публикуването на нови свидетелства против него от проверяващия уебсайт “Mediapart ” напролет.

“Никога, в никакъв случай не съм малтретирал жена ”, написа той.

Без да я посочва, той нападна колежката си, която подаде тъжба против него за две изнасилвания през 2018 година

  “Жената пристигна за първи път в къщата ми, пристъпи леко, влезе в стаята ми по лично предпочитание. Днес споделя, че е била изнасилена там. Никога не е имало насила, принуждение или спор сред нас. Ако, мислейки си, че пребивавам сегашното интензивно, съм наранил или шокирал някого, то аз в никакъв случай не съм си и помислял да направя нещо неприятно и ви апелирам да ми простите, че се държах като дете, което желае да забавлява хората ”. “Не съм нито изнасилвач, нито див звяр ”, упорства носителят на премия “Сезар ”.

Жерар Депардийо беше упрекнат на 16 декември 2020 година за “изнасилване ” и “сексуално посягане ” след тъжба от актрисата, която заяви за две похищения над нея в дома на звездата в Париж в края на август 2018 година През лятото на 2020 година тя издейства следствието, в началото закрито от парижката прокуратура през юни 2019 година, да бъде поверено на съдия-следовател.

През април “Mediapart ” разкри свидетелствата на други 13 дами, които упрекват Жерар Депардийо в полово принуждение. По време на тези разкрития прокуратурата в Париж уточни, че “не е получила никакви нови тъжби досега ”, предава Българска телеграфна агенция. Прокуратурата посочи още, че следствието, почнало през юли 2020 година по тъжба на тази актриса, продължава.

Свързани изявления

20 деца се натровиха от дюнери в Карловско

02.10.23 16:35 0

В болничното заведение в Карлово са признати 20 деца с хранително отравяне. Всичките са консумирали за обяд дюнери от частен павилион...

Дадоха ход по делото против Национална агенция за приходите за теч на персонални данни

02.10.23 16:22 0

На утрешния 3 октомври е планувано разпоредително съвещание по делото за изтеклите данни  от Национална агенция за приходите на милиони българи. Това оповестиха...

Сръбската войска разгласи подготвеност да навлезе на територията на Косово, в случай че президентът издаде декрет

02.10.23 16:21 0

Частите на сръбските въоръжени сили са подготвени да навлязат на територията на Косово и Метохия и да изпълнят дейно всички...

Load More

На живо от Народното събрание

189
Трябваше ли да отпадне възбраната за импорт на украинско зърно?
Да, това е верен ход от страна на правителството45 Не, това ощетява нашите зърнопроизводители131 Трябва да се ограничи вноса на украинско зърно, само че не да се не разрешава напълно13
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР