Започвайте деня си с чаша гореща вода. Полезно е за

...
Започвайте деня си с чаша гореща вода. Полезно е за
Коментари Харесай

Григор Димитров с ценни здравословни съвети

Започвайте деня си с чаша гореща вода. Полезно е за стомаха и метаболизма. Аз върша по този начин и това е едно от дребните неща, които ми оказват помощ да се усещам добре. Съветът е на Григор Димитров, който описа на американски публицист за личната си стратегия отвън тренировките.

Ние, спортистите, съвсем всяка седмица се разсънваме в друго легло с друга възглавница. По тази причина за мен е доста значимо незабавно след ставане да направя стречинг. Много постоянно вкъщи за тази цел употребявам стената като опорна точка. По-специални са упражненията за врата.

Понякога се обтягам в края на леглото и оставям главата ми да виси в продължение на 4-5 минути. Така в главата ми влиза кръв и това оказва помощ за отпущането на мускулите. После ставам постепенно и деликатно и стартирам да върша разнообразни придвижвания.

Това са елементарни и лесни трикове, които обаче правят работа, изяснява Димитров.

Репортерът му споделя, че и на публицистите не им е елементарно, тъй като пандемията от ковид ги принуждава да гледат множеството шампионати вкъщи по малкия екран и непрестанно са пред компютъра.

“Опитайте вместо на стол да седите върху гумена топка за фитнес. Така ще избегнете схващанията”, поучава българската звезда в тениса.

Утре вечер Димитров ще научи първия си противник в откритото на Франция. Миналата година в Париж той отпадна в третия кръг след три тайбрека със Стан Вавринка (Швейц).

В главната скица при дамите с покана от уредниците ще взе участие завърналата се в тениса Цветана Пиронкова, 1/4-финалистка на US Open.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР