Започването на работа в ново работно място е истинско изпитание

...
Започването на работа в ново работно място е истинско изпитание
Коментари Харесай

Нещата, които не бива да казваме на новите колеги

Започването на работа в ново работно място е същинско тестване за прочувствените и трудови сили, напомня Мениджър Нюз.

Всички знаем, или можем да предположим, какъв брой е мъчно на новите хора да се впишат в другата среда - постанова им се да потвърждават професионалните си умения, в същото време да стават симпатични на всевъзможни персони. Понякога сме прекомерно натоварени със задания, с цел да поддържаме връзка с тях. Понякога някои сътрудници се усещат застрашени и се държат към тях отбранително, т.е. жестоко. 

Доста е обезсърчаващо, в случай че след месец на новия сътрудник му се постанова да ни се показва още веднъж - ако към момента не сме му запомнили името. 

Има някои неща, които не трябва да вършим или споделяме, когато имаме нов сътрудник в офиса, напомня Business Insider. Сред несъответствуващите реплики или реакции се включва следното:

" По-добре не се сприятелявай с тази група от хора в компанията ". Дори да имате безусловно основателни аргументи да препоръчате това на индивида и даже да се пробвате да го предпазите от нещо, изявлението ви прави да изглеждате дребнави. Той самичък би трябвало да доближи до извода с кого да се сприятели. По този метод издигате в очите му групата, която съгласно вас не заслужава внимание. Защо " дребнави "? А за какво бихте желали да въвеждате новия човек във вътрешните офис политика и офис битки? Какво може да желаете да получите от това? - биха се замисли мнозина, макар че може да имате положителни планове. Така че по-добре не казвайте това, даже да са минали месеци от идването му на работа. 

" Ух, по този начин ненавиждам... шефа/ компанията/ този екип/ всичко! ". Не е добра концепция да разкривате тези свои усеща, даже да ги имате с причина, най-малкото тъй като е по-вероятно в сравнението с вас новодошлият да избере да избере да харесва шефа - въпреки всичко той преди малко му е дал работа. 

Прочетете целия текст в Мениджър Нюз.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР