Започваме засилени проверки за спазване на мерките за физическа дистанция.

...
Започваме засилени проверки за спазване на мерките за физическа дистанция.
Коментари Харесай

Институциите в София на крак, започват засилени проверки

" Започваме засилени инспекции за съблюдаване на ограниченията за физическа отдалеченост. Целият запас на Столичната полиция ще управлява възбраните за събиране на хора на едно място и за разходки в парковете и градските градини. Това е организацията, която вкарваме с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев. " Това разгласи в страницата си във Фейсбук кметът на София Йорданка Фандъкова.
Тя е безапелационна, че не престават и инспекциите на пазарите с екипи на общината, полицията и Столичната РЗИ . За пазарите са наложителни - един вход и излаз, отдалеченост, еднопосочно придвижване на клиентите и защитни маски за продавачи и клиенти. Фандъкова прикани всеки, който би трябвало да излезе от у дома, да носи защитна маска или шал.
" Борим се дружно с зложелател, който не виждаме, а пролетта и слънцето основават лъжливото чувство, че всичко е завършило. За страдание, не е! Анализите на специалистите демонстрират, че идващите дни са извънредно рискови. Нека опазим резултата, който постигнахме дружно с дисциплинираност и с цената на големи персонални жертви. Постигнахме равномерен растеж на заболелите и здравна система, която може да се погрижи за всеки болен - да не се проваляме! Това, което постигнахме, коства прекомерно доста и всеки заплаща тежка персонална цена, дано не го хвърляме напразно ", показва Йорданка Фандъкова.
Тя добави, че в тази невиждана рецесия българските жители са потвърдили, че могат да работят обединени. " Показахме, че в компликация, сърцата и добротата ни стават по-големи. Заедно ще се оправим! ", написа в умозаключение кметът на София.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР