Започваме проверка по сигнала, който пристигна, той е подписан, но

...
Започваме проверка по сигнала, който пристигна, той е подписан, но
Коментари Харесай

Софийска градска прокуратура започва проверка на сигнала на Пепи Еврото срещу европрокурорката Теодора Георгиев

„ Започваме инспекция по сигнала, който дойде, той е подписан, само че дали подписът е фактически на Петьо Петров, няма по какъв начин да каже “. Това разгласи пред медиите представителят на Софийска градска прокуратура Христо Кръстев. . Информация за сигнала на Петров излезе първо в БГНЕС. Според нея Пепи Еврото е уведомил европейският основен прокурор Лаура Кьовеши, СГП, основният прокурор, КПКОНПИ и антикорупционната комисия в Народно събрание, че в продължение на 4 години е давал по 10 000 лв. на месец рушвет на европрокурорката Теодора Георгиева, която „ оправяла каузи “.

„ Сигналът против мен е офанзива от шефовете на Пепи Еврото. Това са номерата на господин Гешев, които не престават и в този момент. Европейската прокуратура спря обири за десетки милиони и желаят да ме дискредитират “, сподели пред „ 24 часа “ Георгиева.

Според нея това е неизвестен сигнал, тъй като управляващите не знаят къде е Петров. Той е обвинен по делото „ Осемте джуджета “ за търговия с въздействие и противозаконни записи, само че съумя да се укрие и е в неопределеност.
„ Държавата не знае къде е Петров, а той праща сигнали, които се ревизират. Защо не го задържат? “, споделя ръководителят на българския офис на Европейската прокуратура.

Тя заяви пред „ 24 часа “, че е знаела за подготовката на този сигнал и го назова памфлет.

„ Въпросът е кой дава тези пари на Пепи Еврото, с цел да ги раздава той. Кой е този непрекъснат клиент на прокуратурата? “, пита Теодора Георгиева.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР