Започваме пълна ревизия на всички лицензирани боксьори. Това заяви в

...
Започваме пълна ревизия на всички лицензирани боксьори. Това заяви в
Коментари Харесай

Пълна ревизия на боксьорите заради починалия Боби Станчов

Започваме цялостна проверка на всички лицензирани боксьори. Това съобщи в ефира на "Здравей, България " по NOVA Венцислав Николов – член на УС на Българския професионален боксов съюз, представен от Nova.bg . Повод за инспекцията стана смъртният случай на боксовия кръг в Албания на Борис Станчов. В следствие стана известно, че Станчов се е състезавал с лиценза на своя братовчед Исус Величков.

Треньорът му твърди, че не е знаел, че умрелият боксьор употребява лиценза на неговия братовчед Исус, макар че се е обръщал към него с името Боби Джи. Заради абсурда с сменената идентичност на професионалния играч, в сряда боксовият съюз лиши лиценза на мениджъра на Величков - Венцислав Георгиев.

"Лицензите се дават въз основа на три документа – медицински проучвания, лиценз и позволение за присъединяване. Тези документи се издават от мениджъра, откакто той получи нужните документи. Българският професионален боксов съюз работи само въз основата на документи ", съобщи Венцислав Николов.

"Боксьорите показват персонална карта. Самите те спадат килограми, мажат се с разнообразни неща. Когато се качат на кръга ние знаем, че това е Исус Величков. Той е показал персонална карта и по този начин ние знаем, че това е той ", сподели още Николов.

"Медицинските прегледи се ревизират сега от следствените органи. Прегледът е изработен в Луковит. Там е прегледан е Исус Величков, а е с тези проучвания е играл Боби Джи. Ако се открият нарушавания при прегледите, отговорните ще си понесат отговорността ", уточни той.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР