Започваме консултации в предизвикателен момент - пред политическа криза сме.

...
Започваме консултации в предизвикателен момент - пред политическа криза сме.
Коментари Харесай

ГЕРБ към президента: Ако получим мандата, ще го върнем възможно най-бързо

Започваме съвещания в провокационен миг - пред политическа рецесия сме. Гражданите изпитват паники от цените, войната и проблемите, които не могат да бъдат решение от една партия. С тези думи се обърна президентът Румен Радев към ГЕРБ на почналите съвещания.

Очакваме да работим още по-ефективно и да използваме всяка опция, да не позволяваме страната ни да остава в периферията на Европа, добави той. Нужна е единна и поредна външна политика, сподели Радев.

Социална правдивост, здравна и политическа рецесия - всички те концентрират попарените очаквания на българите, увери той.

Дълбоката рецесия, която обхвана обществото ни, роди устрема към смяна, добави президентът.

Надявам се партиите да влязат в конструктивен разговор, изрази вяра Радев.

Г-н президент, водим се от схващане, че политическите партии имат голяма отговорност в политическа рецесия и сме тук с цел да заявим нашите цели в идващите седмици. Ако не се случи държавно управление при сформиране на мандат от първата мощ, заявяваме, че в случай че ни бъде връчен мандат ще го върнем допустимо най-бързо. Това съобщи шефът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Даваме си сметка, че в случай че във всичките рецесии няма обезпечен бюджет, страната ще изпадне в злополука, изясни Атанасова. Призовавам останалите партии да проявят разсъдък и да работим дружно в случай че и когато Народното събрание има задоволително време, да взима решения, които ще касаят жителите, цялото политическо опълчване ще се види на предварителни избори. Но в този момент не е време за опълчване, а за съответни държавнически решения, съобщи тя.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР