Започваме днешния обзор с разговор за случващото се в света

...
Започваме днешния обзор с разговор за случващото се в света
Коментари Харесай

В темпото на Кари, 24.06.2023 с Любомир Нешев, Ангел Караньотов, Васил Колев и Росен Александров

Започваме днешния преглед с диалог за протичащото се в света на баскетбола. Наш посетител е спортният публицист Любомир Нешев. Ситуацията, в която се намира Александър Везенков сега е доста забавна, чака се да стане ясно дали той в последна сметка ще се реши да играе в Националната баскетболна асоциация. От няколко часа към този момент публично тимът на Сакраменто Кингс може да договаря за привличането на Везенков.

Днес, 24-ти юни, феновете на моторни спортове у нас могат да станат очевидци на най-голямата дрифт събитие в България RED BULL PARK DRIFT. То ще се организира на бул. Витоша сред бул. Скобелев и Патриарх Евтимий. Пряко от събитието при нас се включи един от най-хубавите българи в тази дисциплинираност - Ангел Караньотов.

Следващата спортна среща е с журналиста Васил Колев, който съумя да стигне до трите финала на европейските шампионати по футбол, точно за тях приказваме през днешния ден.

Какво съставлява стрес-фрактурата, можем ли да я предотвратим и по какъв начин да я лекуваме - това е тематиката в рубриката “Възстановяване ”,  в която продължаваме диалога с физиотерапевт Росен Александров, чийто богат опит обгръща работа с професионални спортисти от целия свят.

Вижте целия епизод във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР