Започвам преговори с други партии. Коалиция няма да правим. Предлагам

...
Започвам преговори с други партии. Коалиция няма да правим. Предлагам
Коментари Харесай

Борисов: Започвам преговори с други партии. Коалиция няма да правим. Предлагам кабинет от личности

Започвам договаряния с други партии. Коалиция няма да вършим. Предлагам кабинет от персони.

 

Политическа партия - Демократична България взривяват обстановката, желаят избори.

 

Повече с ПП-ДБ няма да приказваме. Това безсрамно самочувствие няма да поносим.

 

Може да създадем по този начин, че Политическа партия - Демократична България да не получат изобщо комисии.

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на влизане в пленарната зала. Той разяснява проектокабинета, показан от Политическа партия - Демократична България и политическите поръчки, направени в утринните телевизионни блокове от главните им представители.

 

" Слушах наглостта на Лорер, ГЕРБ толкоз се е втвърдила, че Делян Добрев е подготвен към този момент да ме измести, сподели Борисов. В компютъра си имам най-малко 4 състава на кабинет. Трябва да се направи кабинет от персони, другояче бюджетът няма да бъде признат ", сподели още Борисов.

" Чухме ги ясно. Ние имаме гласоподаватели, имаме симпатизанти, имаме стратегия, ние сме победили и внезапно някакво безсрамно самочувствие просто няма да поносим.

В тази обстановка отговорността на всички партии, в това число и " Възраждане ", е да се направи един кабинет от персони, тъй като при тази обстановка бюджет няма да бъде признат ", сподели още той.

Лидерът на ГЕРБ толкава се разгневи на ПП-ДБ, че предложи Асен Василев да е доживотен финансов министър, с цел да си оправи големия недостиг.

 

" Случи се нещо доста позитивно, две антагонистични партии работят по управническа стратегия, тяхната стратегия е мощно преоразмерена, заложен е доста недостиг. Победихме ги и с машини, и с хартия. Тях не ги смущава да беседват с партии " магнити ". Ползват двоен критерий. Няма такава конструкция във фиска, за който приказват ", съобщи пред медиите Бойко Борисов.

" Нечувано е с 69 депутати да правиш държавно управление, с 64 е още по-нечувано. С опита да ни подкупват, да сложат два милиарда за общините в комисия. Те взривяват обстановката и отиваме на избори ", ядосе се Борисов по адрес на Политическа партия - Демократична България.

" От през днешния ден започваме договаряния с другите партии, ще използван тяхната подла хватка. Разговорите с другите партии ще кажат какво ще е болшинството. Всички виждат злокобното положение на страната, големия дълг, който би трябвало да се тегли ", продължи Борисов  и не изключи избори през юли.

" Слушах наглостта на Лорер, ГЕРБ толкоз се е втвърдила, че Делян Добрев е подготвен към този момент да ме измести, сподели Борисов. В компютъра си имам най-малко 4 състава на кабинет.

Трябва да се направи кабинет от персони, другояче бюджетът няма да бъде признат ", сподели още Борисов.

 

" В такова Народно заседание ние не можем да изберем и комисиите в този момент, няма ясно болшинство. Разговорите с другите партии ще кажат какво ще е болшинството. От през днешния ден започваме съвещания. Всички виждат злокобното положение на страната. Продънения финансов запас, продънените финанси, големия дълг, който би трябвало да се тегли. Без постоянно държавно управление страната още юни месец ще изпадне в колапс. Те не престават да си играят на държавно управление на малцинството с 64 депутати ", добави Борисов.

 

" Чухме ги ясно. Ние имаме гласоподаватели, имаме симпатизанти, имаме стратегия, ние сме победили и внезапно някакво безсрамно самочувствие просто няма да поносим. В тази обстановка отговорността на всички партии, в това число и " Възраждане ", е да се направи един кабинет от персони, тъй като при тази обстановка бюджет няма да бъде признат ", сподели още той.

 

Лидерът на ГЕРБ толкава се разгневи на ПП-ДБ,  че предложи Асен Василев да е доживотен финансов министър, с цел да си оправи големия недостиг.

 

ГЕРБ имат запаси във връзка с управническата стратегия на ПП-ДБ.

„ Тя е мощно преоразмерена, цели браншове освен генерират повече недостиг, а доста недостиг ”, сподели Борисов.

 

В диалога на Борисов с медиите стана дума и за основния прокурор Иван Гешев, и за кметските избори в София.

 

" Никога главата на Гешев не е била на дневен ред, той не е доживотен основен прокурор. Тази позиция би трябвало да има надзор ", сподели Борисов в отговор на репортерски въпрос.

Бих настоял Асен Василев да е доживотен министър, с цел да си оправи бакиите, повтори на няколко пъти Борисов.

" Финансовият министър ще внесе бюджета, той би трябвало да реже, ще го подкрепим Василев, другояче би трябвало да го изперем. Защо ще теглим 13 милиарда дълг, в случай че страната не колабира и е фрашкано с пари, от кое място ще ни предложат тези 2 милиарда за общините и комисията, която ни оферират като рушвет, попита риторично Борисов. - 12 бюджета съм правил в живота си като министър председател и още 5 като кмет. И отново ще направя, по тази причина ще накарам сътрудниците от Политическа партия дружно да поемем отговорност. Няма да разреша да ми се нахвърлят единствено на мен! "

Имаме кандидатура за кмет на София, само че още е рано да я оповестим, сподели още Борисов.

С към 20 милиарда са преоразмерени цифрите в оферти бюджет, удостовери Томислав Дончев, който беше до Борисов. Депутатът от ГЕРБ изясни, че не може в държавния бюджет да се залагат несигурни доходи, все едно това е лотария, от която вероятно може да спечелиш.

Асен Василев е най-подходящ за финансов министър, акцентира в резюме Бойко Борисов.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР