„Започвам нов живот с Филип“. Това призна Наталия Кобилкина, която

...
„Започвам нов живот с Филип“. Това призна Наталия Кобилкина, която
Коментари Харесай

Кобилкина не знаела къде се намира след раждането

„ Започвам нов живот с Филип “. Това призна Наталия Кобилкина, която преди броени дни роди момченце. Сексоложката разгласява видео в своя профил във Facebook, в което описа за първите си трепети като майка.

„ Искам публично да благодаря за всички прелестни поздравления, хубавите думи и неща, които сте ни споделили. Започвам нов живот с детенце, необикновено прекарване “, споделя тя.

Кобилкина показа, че първата седмица след раждането не знаела къде се намира, само че последователно се е върнала в действителния живот.

Наталия, която до последно не спираше да работи, разкри на последователките си, че следи бебето с часове и си задава въпроса: „ Боже, по какъв начин по този начин си живяла преди? “.

„ Мога да кажа, че да бъдеш майка е по-трудно, в сравнение с да бъдеш треньор. Честно ви споделям. Винаги съм си казвала: „ Какво му е толкоз мъчно на майчинството? “, само че никак не е елементарно “, разяснява още рускинята.

„ Нека да има повече здрави деца, здрави фамилии. Майките да не не помнят, че и те са значими, тъй като когато майката е щастлива, има и кърма, и успокоение и сън. Така че не подценявайте себе си... “, сподели още Кобилкина. И пожела на всички дами, които още не са станали майки, скоро да се снабдят със своите чеда.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР