Започва закриване на COVID-отделения. Това обяви днес във Велико Търново

...
Започва закриване на COVID-отделения. Това обяви днес във Велико Търново
Коментари Харесай

Започва закриване на COVID-отделения

Започва закриване на COVID-отделения. Това разгласи през днешния ден във Велико Търново министърът на опазването на здравето проф., представен от " Труд ".
" Указанията, които сме дали е лечебните заведения да преведат леглата в потенциал от към 20 % от общия брой кревати за заболели от. Те обаче би трябвало да имат подготвеност при нужда в границите на 48 часа да възстановят тези кревати, които в този момент са с ниска приложимост. Около 40 % от леглата за пациенти с COVID-19 са заети все още ", посочи министър Ангелов.
 Костадин Ангелов: Заведенията могат да отворят на 18 февруари, в случай че няма повишаване на заболеваемостта Костадин Ангелов: Заведенията могат да отворят на 18 февруари, в случай че няма повишаване на заболеваемостта
По мотив негодуванието на хотелиерите и ресторантьорите, здравният министър Костадин Ангелов съобщи във Велико Търново: " Във война сме,...
Той е безапелационен, че няма дефицит на проби към монета. Ако има такава потребност, страната ще отпуне нужния финансов запас за набирането на спомагателни количества.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР