Започва вторият сезон на съвместния проект на Kaufland и Университета

...
Започва вторият сезон на съвместния проект на Kaufland и Университета
Коментари Харесай

Бизнес академията Kaufland-УНСС започва втори сезон

Започва вторият сезон на взаимния план на Kaufland и Университета за национално и международно стопанство (УНСС) - Бизнес академия Kaufland - УНСС.

Кандидатстването ще бъде отворено от 30 януари до 18 февруари 2024 година, а формалният старт на втория сезон ще бъде даден на 12 март 2024 година

В продължение на пет месеца студенти от 3-ти и 4-ти курс и магистри от УНСС ще черпят познания от водещи специалисти от ритейл бизнеса по основни тематики от бранша на модерната търговия.

Бъдещето на бизнеса стартира тук

След изключителния триумф на първото издание, което започва през март 2023 година, Бизнес академия Kaufland - УНСС още веднъж ще даде на младежите опция да преминат през задълбочено профилирано образование, последвано от платена практикантска стратегия в разнообразни отдели в централата на немския колос у нас.

1/3 от участниците в първата Академия продължиха своето кариерно развиване в компанията след сполучливото ѝ довеждане докрай.

Програмата се концентрира върху построяването на на практика умения, съобразени с настоящите трендове и провокации в бизнеса. Тя ще включва 15 лекции, разграничени в 6 тематични модула, които обгръщат всички основни аспекти на бизнес средата у нас.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР