Започва срещата между ГЕРБ-СДС и ДПС в парламента. Двете парламентарни

...
Започва срещата между ГЕРБ-СДС и ДПС в парламента. Двете парламентарни
Коментари Харесай

ГЕРБ на среща с ДПС, ще говорят по управленска програма за 4-годишен мандат

Започва срещата сред ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи в Народното събрание. Двете парламентарни групи ще приказват по политики, а хората на Бойко Борисов ще показват и за разискване управническата си стратегия, която е планувана за четиригодишен мандат, оповестява „ 24 часа “.

Всички осъзнаваме какъв брой е тежка отговорността за положението, в което се намира страната след пети следващи избори. С извънредно сложна геополитическа и финансова обстановка. В момента отговорността е единственото, което може да сплоти държавниците, сподели шефката на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. Тя изясни, че всички са наясно какъв брой сложни решения предстоят.

Отговорността би трябвало да е споделена, разпределена сред всички, тъй че да споделим отговорността за сложните решения, които предстоят, уточни още тя.

Атанасова изясни, че като първа политическа мощ отговорността им е най-голяма, по тази причина и стартират срещи с останалите партии в Народно събрание по управническата им стратегия. Тя била над 100 страници и е за четири години.

Отговорността е във всички ни, само че по наша преценка вашата е най-голяма, сподели Йордан Цонев от Движение за права и свободи. Той изясни, че придвижването също има управническа стратегия, както и че по време на последната предизборна акция са постъпили по-различно, като са попитали гласоподавателите си кое е най-важно за тях.

Политики за прекъсване на прогресивното обедняване, дейно потребление на целия запас на Европейски Съюз за България, възстановяване на опазването на здравето и грижата на младите, правосъдна промяна, само че не на правилото „ стани, с цел да седна “, поддръжка за дребните земеделци, животновъди и преработватели и развиването на районите с приоритет дребните общини – това са целите, които зам.-председателят на Движение за права и свободи изреди.

Срещата сред двете обединения се води при закрита врата. По-късно през днешния ден хората на Бойко Борисов ще се срещнат и с Българска социалистическа партия и „ ИТН “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР