Започва ремонтът на първите 12 км от в платното за

...
Започва ремонтът на първите 12 км от в платното за
Коментари Харесай

Започва ремонтът на АМ Тракия между Белозем и Оризово

Започва ремонтът на първите 12 км от в платното за от общо 52 км, които ще бъдат актуализирани поетапно. Участъкът, който ще се ремонтира, е от 156-ти км, след пътен възел „ Белозем “, до 168-ми км преди пътен възел „ Оризово “.
По време на строителните действия трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за София, като скоростта на придвижване ще е до 70 км/ч. Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация, акцентират от АПИ.
 Ремонт на сектор на Автомагистрала Тракия по-скъп от построяването, от АПИ: Не сравнявайте разнообразни столетия Ремонт на сектор на Автомагистрала Тракия по-скъп от построяването, от АПИ: Не сравнявайте разнообразни столетия
Цената е избрана според контракта ни с сдружението " Автомагистрали ", след търг и това е действителната цена. Това съобщи Иван Досев, член...
Ремонтът ще се извършва от сдружението „ Автомагистрали “, с което Агенция „ Пътна инфраструктура “ има контракт по Закон за обществените поръчки за поддържане на автомагистрала „ Тракия “.
" Реално през днешния ден ще се реорганизира придвижването, а ремонтът стартира от на следващия ден т.е. целият трафик ще премине в отсрещното ляво платно с ограничаване на скоростта 70 км/ч. Ще бъде лимитирана връзката за п.в. Плодовитово в платното за Бургас - Първомай. Неодобството е, че хората, които желаят да стигнат до Първомай, ще би трябвало да отидат до Чирпан и да се върнат по второкласния път II-66. ", арх. Даниел Иваничков от АПИ пред btv.
По думите му ремонтът е извънредно комплициран, тъй като включва цялостна замяна на асфалтовата настилка, възстановяване на отводняването, полагане на нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи. " Ремонт на 4 уреди в сектора и ЖП надлеза в сектора ", акцентира той.
Предвижда се ремонтът на 12-те км да завърши в края на октомври - началото на ноември.
 Колко ще коства ремонтът на Автомагистрала Тракия в правата Чирпан - Стара Загора? Колко ще коства ремонтът на Автомагистрала " Тракия " в правата Чирпан - Стара Загора?
Ремонтът на рисковия сектор от автомагистрала “Тракия ” сред Чирпан и Стара Загора въпреки всичко ще стартира тази есен и ще коства 90...
Защо АПИ стартира с тази права по Автомагистрала Тракия, а не с по-опасната край Стара Загора? " Участъкът зад нас е част от планов ремонт завършил 2018г., действително удължаваме периода му. Сега сега посока Бургас придвижването е по-ненатоварено и разрешава ремонта. ", разяснява представителят на АПИ.
Ако времето разреши, по-късно строителните работи в посока Бургас ще продължат в 40-километровия сектор от Оризово до Стара Загора.
Когато приключи ремонтът на платното за Бургас, през идната година ще се ремонтира и платното за столицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР