Започва продажбата на електронни винетки за 2019 година. Те вече

...
Започва продажбата на електронни винетки за 2019 година. Те вече
Коментари Харесай

Започва продажбата на електронни винетки за 2019 г.

Започва продажбата на електронни винетки за 2019 година. Те към този момент ще могат да се купуват онлайн или посредством терминали.
От на следващия ден стартира продажбата на електронни винетки за 2019 година Те към този момент ще могат да се купуват онлайн или посредством терминали
За валидността на новите винетки ще следи така наречен тол полиция.

От през днешния ден винетки ще могат да се купуват през уеб страницата bgtoll.bg (той към момента не е активен), приложение за смарт телефон или посредством терминали.

500 устройства, които одобряват дебитна или кредитна карта, ще са ситуирани из цялата страна. Процедурата лишава не повече от минута. Терминалите обаче изискват имейл адрес.

Ще имаме опция да си купим и винетка от гише. От Агенция „ Пътна инфраструктура” (АПИ) обясниха, че най-късно до Нова година стикерите ще бъдат пуснати и в комерсиалните обекти и бензиностанциите.
Петя Аврамова: Уикенд винетката щe коства 10 лева Тя ще е годна от 12 ч. в петък до 23:59 ч. в неделя
Всяка купена от през днешния ден електронна винетка влиза в действие най-рано на 1 януари, припомнят от АПИ. Цените на винетките не се трансформират за 2019 година, има и нов тип – уикенд винетка за 10 лева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР