Започва предизборната кампания за вота на 2 октомври. Темата в

...
Започва предизборната кампания за вота на 2 октомври. Темата в
Коментари Харесай

Есил Дюран, Тодор Кантарджиев, Левон Хампарцумян и Пепи Димитрова с интересни изводи за предстоящите избори

Започва предизборната акция за вота на 2 октомври. Темата в ефира на Нова телевизия разясниха певицата Есил Дюран, епидемиологът проф. Тодор Кантарджиев, финансистът Левон Хампарцумян и пиар специалистът Пепи Димитрова.

" Какво желаят да чуят хората по време на изборите? Те не желаят да чуят към този момент за избори ", счита експертът " Връзки с обществеността " Пепи Димитрова. Според Есил Дюран българите са комплицирани след четири вота, в които участваха през последната година и половина.

Проф. Кантарджиев счита, че макар градивната акция, която се чака, " ще се повтори каквото е било ". 

" Идеологическата мизерия на партиите докара доста неприятни неща в нашата страна. Даже преди 30 год. гласоподавателят виждаше, че от тези хора има идеалисти. Покажете ми ги в този момент, с цел да се притегли моето внимание. За страдание, това не може да се чака. Плаши ме, че образованите и дейните хора ще се дистанцират от изборите ", сподели още професорът.

" Когато се зададе рецесия, пиарът би трябвало да се замести с деяние ", споделя финансистът Левон Хампарцумян. По думите му това нормално ражда нови водачи.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР