Започва предизборната кампания, тези твърдения се вадят абсолютно кампанийно, за

...
Започва предизборната кампания, тези твърдения се вадят абсолютно кампанийно, за
Коментари Харесай

Христо Иванов: Йоловски е с охрана, за да му придадат тежест


" Започва предизборната акция, тези изказвания се вадят безусловно кампанийно, с цел да се употребява прокуратурата за медийна бухалка. Това е единственото нещо, което има значение ", разяснява Христо Иванов и добави в отговор на въпрос за какво Йоловски е с защита, че това се прави, с цел да " придадат тежест " на някогашния министър.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България " Христо Иванов разяснява в отговор на журналистически въпрос в Народното събрание, че Кирил Петков и Божидар Божанов и до момента не са търсени от прокуратурата да бъдат разпитани, макар че са подготвени да спомагат на прокуратурата.

Коментарът му беше във връзка изминал протокол от показанията през октомври на някогашния министър на електронното ръководство Александър Йоловски, че Петков и Божанов са го заплашвали по отношение на изразходването на 640 млн. лева за усилване на осведомителната сигурност на страната.

Настоя, че в прокуратурата би трябвало да има оставки, щом към този момент 6 месеца не прави нищо по изказванията на Йоловски.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР