Започва последната седмица на горещия юли! Не се страхувайте, че

...
Започва последната седмица на горещия юли! Не се страхувайте, че
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Изненади за Дева и нови придобивки за Телец

Започва последната седмица на горещия юли! Не се опасявайте, че лятото се изплъзва - страхотните завършения и летните страсти към момента са на дневен ред за всяка зодия. А какво по-точно ви поучават звездите в края на обичания ни месец - ще разберете незабавно.
Овен
Вас, Овни, ви чака една доста сполучлива седмица, в която ще съумеете да приключите с планове, които от известно време занимават съзнанието ви. Не е изключено да си спечелите спомагателни средства или да получите забавени заплащания.
Свободните от вас ще получат забавни позвънявания или известия от хора, които мощно ги вълнуват.
Телец
Вие, Телци, по всяка възможност ще демонстрирате престижа си с материално състояние или нови придобивки. Не е изключено да извършите печеливша договорка или значима инвестиция през седмицата.
В любовен проект ви чакат мощни трепети и пристрастености. Добре е да откриете възприятията си пред обичания човек и да го накарате да се усеща специфичен.
Близнаци
Вие, Близнаци, при започване на седмицата ще сте мощно ангажирани с ремонтни действия, с преаранжиране на дома си или член на фамилията ви, който ще има потребност от вашата помощ.
След четвъртък е допустимо да ви остане време за ваш непосредствен другар и да му окажете нужната поддръжка във значим за него миг.
Рак
Голяма част от вас, Раци, ще са доста продуктивни и работоспособни през седмицата. Не е изключено да проведете обещаващи договаряния с властнически лица и компетенцията и уменията ви да блеснат по най-хубавия за вас метод.
След четвъртък е допустимо да съумеете да се погрижите за здравето и тонуса си, практикувайки обичан спорт или променяйки хранителния си режим.
Лъв
Вие, Лъвове, ще имате потребност от помощ по отношение на финансов въпрос при започване на седмицата. Ще знаете доста добре, по какъв начин да употребявате обществените си контакти по най-хубавия за вас метод.
След четвъртък ще отделите време на себе си и на ваше обичано занимание или спорт. Не е изключено да съумеете да се погрижите за външния си тип подарявайки си нов маникюр или прическа.
Дева
На вас, Деви, началото на седмицата ще предложи забавни новости и неочаквани изненади. Важно е да се постараете да сте оптимално адаптивни и отзивчиви. По този метод най-добре ще съумеете да се справите с ново зародилите условия.
След четвъртък ще намерите метод да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите задоволително внимание на околните си хора.
Везни
Вие, Везни, е доста е евентуално при започване на седмицата да си оставите време за личните потребности и фамилни каузи. Не е изключено по-възрастен ваш родственик да ви довери значима фамилна загадка.
След четвъртък бъдете деликатни със средствата за напредване и превоз, както и с подписването на дълготрайни покупко-продажби.
Скорпион
Вие, Скорпиони, по всяка възможност ще употребявате началото на седмицата за изпипване на професионалните ви каузи. Възможно е да съумеете да спечелите значим конкурс или да получите дълго чакано предложение.
Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка възможност в домашна атмосфера. Не е изключено да бъдете уместно оценени от най-близките си хора.
Стрелец
Вие, Стрелци, ще се занимаете с нови за вас действия при започване на седмицата. Не е изключено да ви се наложи да учите нови неща и да подобрявате опита си, отмятайки значими задания.
След четвъртък ще извършите значим пробив по отношение на значим за вас план.
В персонален проект е допустимо да имате търкания с половинката си и да сте с леко изострени връзки.
Козирог
Вие, Козирози, при започване на седмицата ще сте леко конфликтно настроени и не е изключено да развалите връзките си с непосредствен до вас човек за не изключително основни неща.
Добре е да не преекспонирате и да не драматизирате в допълнение, с цел да не влошавате нещата прекалено.
След четвъртък е добре да си оставите време за спорт и релаксиране.
Водолей
Вие, Водолеи, ще сте на любовна вълна при започване на седмицата и ще се стараете да угаждате на половинката и да я глезите. При всички случаи ще съумеете да накарате индивида до вас да се усеща специфичен.
След сряда ще се повиши работоспособността ви и ще съумеете да напреднете със служебните си каузи.
Риби
При вас, Риби, при започване на седмицата не са изключени спорове или разправии с сътрудници или с хора, с които имате общ бизнес. Важно е да не ги задълбочавате.
След четвъртък ще съумеете да отделите време на фамилията си и да се насладите на домашния уют. Много е евентуално да преподредите дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни опити.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР