Започва още един горещ ден, но с приятна планинска прохлада.

...
Започва още един горещ ден, но с приятна планинска прохлада.
Коментари Харесай

Жега и във вторник: Започва още един горещ ден, но с приятна планинска прохлада

Започва още един парещ ден , само че с приятна планинска хладина. Кодове за високи температури са оповестени в 7 области през днешния ден. Кодът там ще е оранжев, тъй като стойностите ще са към и над 40 градуса.

В останалите елементи на страната температурите ще са над 35 градуса, само че няма да доближат 40 градуса.  

Много горещо ще бъде до края на седмицата

Отново ще бъде най-вече слънчево , с краткотрайни нараствания на облачността, съвсем без превалявания и гръмотевици. Вятърът ще бъде най-вече слаб, на моменти ще се усилва и повече.

По морето  ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 29-31 градуса. Температурата на морската вода е 25-26 градуса.

Жълт код в цялата страна на следващия ден за жеги

В планините ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, и там съвсем без превалявания и гръмотевици. Ще духа най-вече слаб до сдържан вятър от север, на моменти ще се усилва и повече.

Много горещо ще бъде и до края на седмицата. Максималните температури през множеството дни в множеството региони на страната ще са сред 34 и 39 градуса. Ще имаме доста слънчеви часове, с краткотрайни нараствания на  облачността и с условия за краткотрайни превалявания и гръмотевици на напълно малко места.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР