Започва Националния съвет на СДС, който трябва да реши дали

...
Започва Националния съвет на СДС, който трябва да реши дали
Коментари Харесай

Сини активисти: Мутри на Лукарски не ни пускат на НС на СДС

Започва Националния съвет на Съюз на демократичните сили, който би трябвало да реши дали водачът на партията Божидар Лукарски, ще бъде отхвърлен от поста му.
В момента не се позволяват всички делегати на форума. Недопуснатите питат за какво се случва това и партията в мутренска ли се е трансформирала.
От преговорния екип сигнализират, че " мутри на Лукарски от неидентифицирана охранителна компания не позволяват, гонят и удрят членовете на НИС и Националния съвет от залата ".
Националния съвет на Съюз на демократичните сили се организира в Културния дом в Красно село. Репортер на опита да се свърже с представител на пресцентъра на " синята " партия, само че не получи отговор.
От преговорния екип сигнализираха, че Божидар Лукарски прави опит да ликвидира седем регионални структури на Съюз на демократичните сили, за да предотврати упования избор на съмнение. Проучване сподели към 70% съмнение към партията.
" Лукарски за следващ път желаят оставката ми, това не е оригиналност ", отговори самият Лукарски, който счита, че Съюз на демократичните сили би трябвало да се придържа към консервативно-патриотичната линия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР