Започва месец юни, времето става все по-топло и с нетърпение

...
Започва месец юни, времето става все по-топло и с нетърпение
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за юни 2019

Започва месец юни, времето става все по-топло и с неспокойствие чакаме летните завършения! Наред с позитивните страсти през лятото, ваканционните мигове с обичани хора, ни чакат и доста нови срещи, професионални задания и задължения. Какъв ще бъде юни за представителите на зодиака, разберете в месечния хороскоп, направен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Напрегнат месец и динамичен. Контактите ще са интензивни. Често ще се постанова да се справяте с спомагателни задания. Ще имате опция да участвате в разнообразни типове образование и би било неточност да не се възползвате.

Не е изключено да ви поканят в екип, работещ върху нов план. Ще е крачка напред в професионалния ви път. Няма да е елементарно, както се споделя „ пътят ще е необятен, само че бодлив “. Във ваша изгода е да сте по-социални, по-сдържани и подготвени за взаимни отстъпки, когато се наложи. Колкото и да е висока квалификацията ви не прибързвайте с изявленията и предложенията, в случай че сте в нов колектив.

Увлечени в работа, не забравяйте околните, фамилията и обичания човек. Точно на тях можете да разчитате в сложни моменти.

Телец

Противоречив интервал, приемете го като подготовка за търпението и разумността си. Добрата вест е, че най-вероятно ще получите спомагателни доходи. Е, няма да станете милионери за един ден, само че ще са задоволителни, с цел да можете да си позволите някои желани от вас развлечения. А както е известно, представителите на вашия знак са фенове на изтънчените удоволствия.

Наградите, бонусите или каквито и да било други финансови приходи ще са за ваша предходна работа и ще ви зарадват, тъй като ще са висока оценка за старанието ви. Ще отхвърлите дефинитивно материални проблеми, които ви безпокоят от известно време. Изразходвайте средствата си рационално и с мисъл за по-далечното бъдеще.
Отношенията с шефа, сътрудниците и даже близки другари на моменти може да са много взривоопасни. Често ще попадате в обстановки на недоумение. Овладейте се, с цел да избегнете разправии, за които бихте съжалявали. Не забравяйте да благодарите за полученото положително.

Близнаци

В удобна позиция сте и през този месец ще можете да се покажете в най-хубавата си светлина. Целенасочени сте, дейни, само че в известна степен и честолюбиви. Ще стабилизирате престижа си, ще повишите качеството на работа и е доста евентуално да напреднете в служебната подчиненост. Ако не измененията позицията, то най-малкото ще повишите леко приходите си.

Действайте премислено и не се надценявайте. Въздържайте се от великодушни обещания, изречени в миг на екстаз и възторг, тъй като ще би трябвало и да ги извършите. Не оставяйте неизплатени отговорности като такси, санкции и лихви през този месец, само че и не правете непотребни разноски. По отношение на финансите е желателно да се придържате към „ златната среда “. Предстоят нови запознанства с хора, чието наличие ще се отрази очевидно на всекидневието ви.

Рак

Най-важната ви задача през този месец ще е не да напреднете, а да запазите позициите си и спокойните взаимоотношения с хората от нормалното ви обграждане, което включва освен сътрудниците и фамилията, а и съседите в прочут смисъл. Не реагирайте на провокациите и не инициирайте разногласия, обречени на неуспех. За значими покупко-продажби, контракти и огромни материални придобивки е подобаваща втората половина на месеца.

Енергетиката ви ще е постоянна, само че с цел да напреднете ще ви е нужна вярна тактика. Доста занимания ще намерят своя свършек, а тези, които са на финалната права ще донесат и доходи. Не бързайте да ги харчите. Предстоят благоприятни условия за нови инициативи, от които не трябва да се отказвате. И оставете най-сетне случките от предишното в спомените си, гледайте напред. Само по този начин ще установите същинските аргументи за неуспехите си и ще ги преодолеете.

Лъв

Общителни сте, привлекателни, само че по отношение на новите си контакти е наложително да сте и внимателни. Възможно е да ви подведат и да ви основат сума неприятности. Избягвайте промени, към които са ви подтикнали страстите. Новото може да се окаже по-неблагоприятно от съществуващото и да съжалите за постъпките си. Може да се наложи да се съобразите с някои краткотрайни финансови ограничавания. Заявете наличието си в екипа. Ще се справите по-добре, в сравнение с допускате и старанието ви ще бъде видяно.

Не е изключено да попаднете на подобаваща организация или съдружие, отговарящо на неофициалните ви ползи, където да регистрирате присъединяване си. Добър метод за реализация на креативния ви капацитет и вродени гении. Конкурентни сте и не бихте имали проблеми, в случай че решите да се явявате на съревнование или конкурс. В средата на месеца е допустимо да ви върнат сума, дадена преди време назаем. Организирайте си къса отмора за разтоварване на душeвността и „ презареждане на батериите “.

Дева

Амбициите ви последователно, само че стабилно ще се покачват, в което няма нищо неприятно, стига да сте и внимателни. Сравнявайте качествата си с тези на близките, с цел да се ориентирате вярно, когато сте в конкурентна среда. Не се опитвайте да изпреварвате събитията, с цел да не претърпите материални загуби. Разчитайте най-вече на себе си и избягвайте диалози, свързани с изясняване на персонални взаимоотношения. Колкото сте по-сдържани, толкоз по-лесно ще постигнете задачите си. Ще присъствате на обществени конгреси (семинар, дискусия), където ще можете да впечатлите със знанията и уменията си.

Изразявайте мнението си изрично, само че не и упорито. Ще го чуят тъкмо хората, от които зависи персоналният ви прогрес. Не се поддавайте на изкушението да нарушите разпоредбите и внимавайте какви документи подписвате. Контактите ви с персони от друга народност, етнос или просвета ще са завладяващи. Те ще са свързани повече с персоналните ви интелектуални ползи, в сравнение с с професионалните отговорности.

Везни

В началото на месеца може да ви възложат несвойствена работа. Преценете обективно събитията и какъв би бил резултатът от възможен отвод от ваша страна. Дали ще си навредите, в случай че решите, че не желаете да се преуморите или е по-добре да преминете в режим на по-високо натоварване, само че пък да стабилизирате позициите си. През първите две седмици не е уместно да променяте значимите детайли от всекидневието, включително и работното място.

Възможно е да се наложи да предприемете няколко къси пътувания. Постарайте се да проучите всички особености, свързани с тях авансово и в детайли: маршрут, цел, характерност на бита, равнището на езиковите си знания, в случай че става дума за задгранична дестинация. В средата на месеца в екипа ви може да постъпят нови попълнения. Отделете време и въведете в работата по-младите си сътрудници. Ще спечелите уважението им вечно. Новостите от всевъзможен темперамент ще се случат в края на месеца и ще са съответна премия за напъните ви.

Скорпион

Едно качество ще ви е извънредно нужно през този месец и то се назовава „ самодисциплина “. Предстоят забавни събития и трансформации. Много е евентуално да сменят шефа ви или притежателя на компанията, в която работите и новият началник да се заеме с широкомащабни промени, които ще се окажат удобни за вас. В случай, че развивате личен бизнес, обаче, не е желателно да вършиме крупни вложения. Въобще, въздържайте се от каквито и да било опасности, постарайте се да не притегляте вниманието и да сте по-ниски от тревата и по-тихи от водата.

Не се конфронтирайте с сътрудниците, с цел да избегнете опцията да ви въвлекат в интриги.
Промените, които ще се случат, ще ви оказват помощ да осъзнаете духовните си потребности в дълбочина. Финансовите покупко-продажби, които се постанова да сключите ще са при преференциални условия. Някои представители на вашия знак може да получат завещание през този месец. Не е уместно да пътувате прекомерно постоянно, а служебните командировки няма да удовлетворят упованията ви. В случай, че не е необходимо, не започвайте правосъдни каузи и не се включвайте в краткотрайни форми за образование. Делата ще се проточат, а образованието ще се окаже нормално губене на време против прекомерно високо възнаграждение. Ще имате опция да визиите личните си достижения и би трябвало да се възползвате.

Стрелец

Приоритетите през този месец ще паднат върху взаимната работа и връзките с околните. Още през първите дни ще се наложи да преодолеете разнообразни усложнения от професионален темперамент, свързани със остарели неточности (не е наложително да са ваши), с надценяване на опциите или игнориране на значими детайлности. В положение сте да ги избегнете, в случай че разпределите ресурсите си рационално. Не оставяйте неизплатени отговорности, след време ще попречат на самодейностите ви.

Отстоявайте позициите си единствено с неоспорими обстоятелства. Не вярвайте на обещания, в случай че не са обвързани с документ.

В продължение на целия интервал ще се постанова да изглаждате всякакви несъгласия с най-близките си родственици. Дреболии на пръв взор, само че досадни. Контактите ви ще са интензивни и намесата на някой от новите познати, авторитетна персона, ще ви подскаже по какъв начин да успокоите околните си и да постигнете резултата: и вълкът утолен, и агнето цяло. Среща със остарял другар, който не сте виждали от години ще ви зарадва и ентусиазира.

Козирог

Колкото по-умерени са упоритостите ви, толкоз по-лесно ще ги осъществите. Събитията съвсем непрестанно ще са в синхрон с догатките ви, само че не се самозалъгвайте, това напълно не е гаранция за триумф. На моменти връзката с шефа, сътрудниците или съперниците ще е много затруднена и наситена с гафове. Спасителната тактичност в такива интервали е да спазвате прецизно разпоредбите и да не се отклонявате от отговорностите си. Уверено можете да заложите на присъщия си прагматизъм. С най-сериозните проблеми ще се справите в края на месеца.
Всичко ще ви се получава с доста по-малко старания, в случай че създадете ред както към, по този начин и в себе си, което значи да сте наясно с мислите и целите си. Не смесвайте професионалните проблеми с персоналните, ще подкопаете позициите си. В края на месеца напълно елементарни ежедневни случки или диалози ще ви подскажат ефикасни способи за превъзмогване на различията с обичания човек или родителите на един от двама ви.

Водолей

Погледът ви ще е извърнат доста повече към самите вас, към личните ви стремежи, благоприятни условия, въображение, в сравнение с към професионалните отговорности. Въпреки това, обаче, ще сте изцяло в положение да покажете трудолюбието и уменията си на работното място, което сигурно ще впечатли всички участници в екипа ви. През първата половина от месеца „ препъникамъните “ ще са постоянно събитие и с цел да ги прескочите (заобиколите) би трябвало твърдо да вярвате във опциите си. Нали знаете, животът е сцена, на която вие играете основната роля. Значи е време за творчество.

Следвайте фантазията си, ще намерите истински решения на остарели усложнения, освен това без да се „ охарчите “ прекалено много. Финансовото положение е директно обвързвано с интензивността ви. Рекламирайте опциите си по всевъзможен метод, участвайте в състезания, надпревари, въобще на всички места, където бихте могли да сразите конкуренцията. Ще се справите и ще имате доста мотиви да празнувате, само че не забравяйте, работи добре оня, който умее да почива добре. В края на месеца ще се случат изненадващи новости, които напълно ще обхванат вниманието ви.

Риби

Спомняте ли си приказката за костенурката и заека, в която заекът колкото и бързо да бягал, костенурката постоянно участвала на финала преди него? Как ли? Ами с ловкост. През този месец ще ви се наложи да мобилизирате капацитета си напълно, да разпределяте ресурсите си точно и да прилагате уменията си многопосочно. Със сигурност няма да е елементарно, само че пък ще преминете през усложненията като през „ иглени уши “. Не се разсейвайте, тъй като няма да разполагате с доста време за мислене и разбори. Не отлагайте осъществяването на незабавните задания, ще забравите нещо и ще си създадете неприятности.

Стара мъдрост гласи, че когато се затваря една врата се отваря друга. Подходящо е да я приложите към заниманието или различен тип желания, само че не и към работното място. Точно в този момент не бързайте да сменяте работата си. Ограничете се единствено до изследване на офертите и характерността на работодателите, които ги изпращат. Освободете се от занимания, които ви връщат обратно или предизвикват единствено загуби. Избягвайте безпричинно високи разноски за развлечения, които не са ви по джоба и присъединяване в рисковани начинания./az-jenata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР