Започва изграждането на кръгово кръстовище при село Труд. Инвестицията е

...
Започва изграждането на кръгово кръстовище при село Труд. Инвестицията е
Коментари Харесай

Инвестират 1.2 млн. лева в кръгово кръстовище при с. Труд

Започва построяването на кръгово кръстовище при село Труд. Инвестицията е за близо 1,2 млн. лева и средствата са от бюджета на Агенцията " Пътна инфраструктура ", заяви пресцентърът на АПИ.

С новото кръстовище при село Труд, което ще бъде и с енергоефективно LED осветяване, ще се усъвършенства сигурността при прекосяването по съществуващото сега триклонно кръстовище. Ще намалеят до най-малко предпоставките за пътни катастрофи, защото на водачите няма да им се постанова да вършат забранен противоположен завой за по-пряка връзка.

Съществуващото кръстовище сега не обслужва посоката Пловдив - Строево, и придвижването в посока Пловдив - Строево - Голям Чардак, се реализира през кръстовището при 46-ия километър в село Труд.

Строително-монтажните работи ще бъдат изпълнени от ДЗЗД " Кръгово кръстовище Труд 2018 ", в което вземат участие " ПСТ Груп " ЕАД и " Сет Къмпани " АД. Стойността на контракта е 1 208 750,95 лева, с Данък добавена стойност. Строителният контрол е предоставен на " Пътконсулт 2000 " ЕООД, а техният контракт е за 12 960 лева, с Данък добавена стойност. Срокът за осъществяване е 6 месеца.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР