Започва дезинфекция на ромския квартал "Нов път" във Видин, като

...
Започва дезинфекция на ромския квартал "Нов път" във Видин, като
Коментари Харесай

Започва дезинфектиране на ромския квартал Нов път във Видин

Започва стерилизация на ромския квартал "Нов път " във Видин, като част от ограниченията за битка с ковид. Това е решил на днешното си съвещание Общинският спешен щаб, в което е взел участие и регионалният шеф на Видин Момчил Станков, осведомят от общината.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1647
В квартала ще бъде осъществено още и пречистване, отпушване и снимане на канализацията за отпадни води, защото при високо равнище на река Дунав, част от кв. "Нов път " се залива. Във Видин ще бъдат образувани екипи от медицински експерти и фелдшери, които да оказват поддръжка на чиновниците от РЗИ за граничен здравен надзор на Дунав мост 2, до отпадане на нуждата.

Във Велинград вкарват строги ограничения поради COVID-19

Улиците и тротоарите във Видин да се измиват с почистващи препарати и дезинфектанти, да бъдат дезинфектирани автогарите, жп гарата и други места, където минават повече хора, взеха решение още от Общинския спешен щаб.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1647  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР