Започнете празничния сезон с първото издание на Champagne & Sparkling

...
Започнете празничния сезон с първото издание на Champagne & Sparkling
Коментари Харесай

За първи път в България: Champagne & Sparkling Wine Festival - 20 - 21 ноември в Grand Hotel Millennium Sofia


Започнете празничния сезон с първото издание на Champagne & Sparkling Wine Festival - доза искра за всички, които желаят да избягат от задъханото ежедневие и да попаднат в света на изисканите и класни пенливи питиета и гурме усети.

 

Champagne & Sparkling Wine Festival  ще приема посетители на 20 и 21 ноември от 13.00 до 21.00 часа в Grand Hotel Millennium Sofia – зали Mozart и Shakespeare. Място излъчващо жанр, грациозност и изисканост. В първокласна и уютна атмосфера, всеки клиент ще подари на сетивата си неповторимо преживяване и приятност от дегустациите на изискани марки виновност и деликатесни артикули на реномирани международни и български производители.

Какво ви чака на Champagne & Sparkling Wine Festival

 

Естествено, ще стартираме с дегустации от над 100 типа шампанско и пенливи питиета . Подвластни на кредото „ Животът е къс, а „ Магия на мехурчетата “ - неустоима “, на първо време ще можете да се насладите на селекция от най-хубавите къщи за шампанско от Франция. От шампанското на Франция ще преминем към Италия, Испания, Германия. Ще поглезите сетивата си с Ламбруско, Асти и Просеко от най-голям жанр и първокласните балончета на Кава, Кремант и Франчакорта.

 

За благополучие наклонността на пенливите виновност не подминава и България. В дегустациите ще се включат и селектирани серии от виновност на  български производители.Ще показват прелестните си пенливи виновност, някои от които отличени с награди от най-престижните международни състезания.

 

Като допълнение към селекцията от мехурчета ще се оферират гурме хапки.

 

Празненствата предстоят, а с тях и едно вълнуващо и елегантно премеждие с посещаване на Champagne & Sparkling Wine Festival и необятния свят на мехурчетата с дрескод GOLD!

 

Един от методите в действителност да се утвърдите като ценител на шампанското и пенливите виновност е да продължите да пробвате!

 

20 и 21 ноември от 13.00 до 21.00 часа. в Grand Hotel Millennium Sofia – зали Mozart и Shakespeare.

 

За контакти с уредниците: Билети:

 

Във връзка с епидемиологична конюнктура подбудена от пандемията COVID-19 2020 и за осъществяване на събитието в естествена и спокойна конюнктура ще следваме следните противоепидемични ограничения.

Маски

Дезинфекция на повърхностите

Дезинфекция и освежаване на въздуха

Контролиране на потоците на придвижване и отдалеченост

Климатизацията на залите е супер съвременна и разрешава отлична циркулация на въздуха и непрекъснато освежаване с чист пресен въздух.

С партньорството на:



* обява

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР