Започнати са две разследвания, под надзора на Окръжна прокуратура –

...
Започнати са две разследвания, под надзора на Окръжна прокуратура –
Коментари Харесай

Митничари спипаха 5 кила хероин и килограм бело“ на Калотина

Започнати са две следствия, под надзора на Окръжна прокуратура – София, за опит за противозаконен трафик на наркотични субстанции през границата на страната от България за Сърбия.

На 16 април на Министерство на правосъдието Калотина митнически чиновници от отдел „ Борба с наркотрафика “ в Търговско дружество Митница София са селектирали за щателна инспекция два товарни автомобила, пътуващи от Турция за Босна и Херцеговина.

При осъществено сканиране с рентген на първия камион инспекторите са открили в кабината на лидера чанта със съмнителна компактност. Последвала е физическата инспекция, по време на която в нея са били открити пет пакета, опаковани с тиксо и съдържащи прахообразно вещество. То е реагирало позитивно на хероин.

Общото количество на предмета на закононарушението е 4,834 кг.

В другия камион е бил открит пакет с кокаин с тегло 1,194 кг.

В качеството на обвинени по следствията са привлечени три лица – жителите на Босна и Херцеговина М.Ш. (на 40 години), А.А. (на 47 години) и М.Р. (на 43 години).

С разпореждане на прокурор причинителите на закононарушенията са арестувани за период до 72 часа. Предстои да бъдат импортирани в съда претенции за взимане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинените лица.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР