Започнало разследване за престъпление по чл.124, ал.1 от НК -

...
Започнало разследване за престъпление по чл.124, ал.1 от НК -
Коментари Харесай

63-годишен мъж издъхна след спор за паркиране в Кърджали

Започнало следствие за закононарушение по чл.124, ал.1 от Наказателен кодекс - за породена на същата дата по несъобразителност гибел на Ю.Б., на 63 година, в резултат на съзнателно нанесена телесна щета. Оттам прецизират, че на 4 януари сред потърпевшия и 52-годишен мъж е зародил спор при паркиране на автомобил в Кърджали.

Според неофициални източници 63-годидишният мъж бил с колата си в региона на два хипермаркета в града, където се опитал да паркира на място за таксиметрови коли. Понеже не му отстъпили, той се сдърпал с различен лидер на МПС, на 52-години. По-младият блъснал два шамара на съперника си, оповестява.

Другият си тръгнал с колата, а малко по-късно от вкъщи си позвънил на Спешния телефон 112. Според негови близки, " в болничното заведение се задавил с кръв ". " Юсеин се занимава с транспортни транспорти, има 3 камиона и 2 леки коли ", споделя сътрудник на умрелия мъж.

Агресивният мъж отблизо кърджалийско село е арестуван. Негови родственици пък настояват, че е имало единствено свада, само че не и нанесени удари.

От прокуратурата в Кърджали оповестяват, че по делото се събират доказателства за аргументите за гибелта на Ю.Б., породени ли са били увреждания на здравето му приживе, както и налице ли е връзка сред настъпилата гибел и възможна телесна щета.

По досъдебното произвеждане е назначена съдебномедицинска експертиза, организират се разпити на очевидци. До момента няма притеглен обвинен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР