Започнало е разследване на инцидента, а от компанията са задействали

...
Започнало е разследване на инцидента, а от компанията са задействали
Коментари Харесай

Трагедията е голяма! Първи думи на пилота на самолета-ковчег

Започнало е следствие на случая, а от компанията са задействали спешен щаб. Говорителката на Руския следствен комитет Светлана Петренко съобщи, че ясни резултати за аргументите и събитията към случая ще бъдат показани след изцяло следствие, основано на данни, написа Блиц.

``
реклама

Президентът Владимир Путин и министър председателят Дмитрий Медведев изрекоха своите съболезнования и подредиха цялостно следствие на злополуката.

Самолет Sukhoi Superjet 100, летящ по маршрут от Москва за Мурманск, извърши спешно кацане на летището, към 30 минути след излитането си. Поради неподходящи атмосферни условия машината е съумяла да кацне от втория опит. При кацането самолета се е запалил. Говорителят на съветската Следствена комисия Светлана Петренко заяви, че от 78 души намиращи се на борда на самолета, са оживели 37 души.

Руските осведомителни организации оповестиха, че самолетът е създаден през 2017 година и е бил обслужен през април т.г.  " Сухой Суперджет 100 " е първият нов пътнически аероплан, създаден след разпадането на Съветския съюз. Той се употребява за къси дистанции и бе утвърден за полети през 2011 година Държавната самолетна компания " Аерофлот " разгласи покупката на 100 самолета от този вид в края на 2018 година

Самолет " Сухой Суперджет " се разруши в Индонезия през 2012 година, при което починаха всичките 45 души на борда. Като причина за случая тогава бе посочена човешка неточност.

Командирът на самолета SSJ-100 Денис Евдокимов, който се възпламени по време на изключителното си приземяване на московско летище Шереметиево, разкри коя е същинската причина за нещастието. Той изясни, че самолетът ударен от гръмотевица, което е прекъснало радиовръзката и машината е минала от компютърен на ръчен режим на спешен режим.

Чрез спешната периодичност на радиостанцията екипажът е съумял да откри къса връзка с диспечерите. " Успяхме да кажем единствено няколко думи, след което връзката се разпадна ", според Евдокимов. По думите му, диспечерите са съумели да окажат нужната помощ, задавайки курс за кацане. Скоростта на приземяване е била в границите на естествената - гладко понижаване на отвесната скорост. След приземяването е била оповестена спешна евакуация.

" Първо вторият водач излезе от кабината, след това аз. Изскочих на открито и видях дали има пожарна. Огнеборците бяха пристигнали. Докато бяхме във въздуха, нямаше огън на борда. Пожарът избухна откакто се приземихме ", споделя водачът. Той показва, че кацането с цялостни резервоари е било изпълнено според процедурата.

Руски публични представители обявиха, че към този момент е рано да се приказва за прекъсване от полети на този тип самолети. 

Американски жител е бил на борда на запалилия се при спешно кацане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни новини
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР