Започнахме да се съмняваме в ИТН, когато забелязахме, че при

...
Започнахме да се съмняваме в ИТН, когато забелязахме, че при
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Планът на сценаристите за дестабилизация на коалицията не успя

Започнахме да се съмняваме в Има Такъв Народ, когато забелязахме, че при тях има по-сериозен стопански интерес, че стои освен това. В деня, в който господин Трифонов разгласи изтеглянето на своите министри от кабинета, ние бяхме решили да дадем конференция. Това показа в утринния блок на Българска национална телевизия националният представител от " " Венеция Ангова.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 148
По отношение на напусналите Има Такъв Народ Ангова изрично съобщи, че от Политическа партия не си " пазарят " депутати. На въпрос може ли да имат доверие на тези шестима души, които доскоро бяха част от Има Такъв Народ, тя показа, че доверието се гради с времето и на този стадий е значимо хората към тях да споделят сходни правила и дела, каквато да вземем за пример е битката с корупцията.

На този стадий не считам, че би трябвало да приказваме за доверие. Идеята е да има религия във визията, която Политическа партия и останалите съдружни сътрудници показват в обществото. Търсим хора, които да имат вяра в идеята и да гласоподават по съвест в границите на избрани политики. Тук приказваме за политики и правила, изясни Ангова.

По думите ѝ проектът за дестабилизацията на обединението не се осъществил.

Сценаристите не съумяха. Коалицията може да проъществува, до момента в който сме обединени от концепцията да служим на българските жители, акцентира още националният представител.

Тя съобщи, че държавното управление няма да желае избор на доверие, защото актуализацията на бюджета е " самобитна форма на избор на доверие ".

Не считаме и да подаваме оставка, тъй като имаме съидейници, сподели още Ангова и прикани всеки един народен представител да намерения за личната си роля в Народното събрание и дали е стопанин на своята воля или на нечия друга.

В умозаключение Венеция Ангова увери, че Политическа партия в никакъв случай не е била част от подмолни сделки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР