Започнаха заключителните изслушвания по делото за гражданска измама срещу Доналд

...
Започнаха заключителните изслушвания по делото за гражданска измама срещу Доналд
Коментари Харесай

Започнаха финалните изслушвания по делото за гражданска измама срещу Тръмп

Започнаха заключителните чувания по делото за гражданска машинация против Доналд Тръмп и неговата компания, което може да коства на някогашния президент до 370 млн. $ и да му забрани да работи в бранша на недвижимите парцели в Ню Йорк, в който се прочу.

Обръщайки се към репортерите на път за правосъдната зала, Тръмп отхвърли да е направил каквото и да е нарушаване и назова случая " интервенция в изборите на най-високо равнище ". Той съобщи, че се е надявал да приказва по време на приключването на делото, с цел да помогне на своите юристи да разкрият всички недостатъци на този случай.

В правосъдната зала беше и основният прокурор на Ню Йорк Летисия Джеймс, чието ведомство заведе делото, в което се твърди, че някогашният президент и неговата компания са взели участие в машинация, като са завишавали цената на активите и парцелите си във финансови документи, обхващащи повече от десетилетие.

Адвокатът на Тръмп Крис Кийс приказва пръв и съобщи, че по време на 44-те дни на свидетелските показания по делото " нито един очевидец не е споделил, че има машинация или е открил основна неточност " във финансовите доклади на Тръмп - изказване, което службата на основния прокурор сигурно ще оспори в заключителната си тирада.

По-късно Кийс съобщи, че има един очевидец, който е дал показания, че Тръмп е знаел, че прави машинация - неговият някогашен персонален юрист Майкъл Коен. Но Кийс го дефинира като " сериен измамник “.

" Той си измисля история въз основа на нещо, което му е комфортно ", сподели Кийс за Коен.

" Той ненавижда президента Тръмп и печели пари, като го клюки. Каква по-добра причина да пристигна тук, да сътвори неистини и да притегли медийно внимание за своите блогове ", безапелационен беше юристът на Тръмп.

Настоящият юрист на републиканския кандидат-президент също по този начин съобщи, че чистото положение на Тръмп е по-високо от посоченото във финансовите документи, които се оспорват от прокуратурата, и че той е разчитал на своите счетоводители за информацията в документите. Кийс също по този начин сведе до най-малко цялостното значение на финансовите доклади, като съобщи, че те не са оказали въздействие върху удобните лихвени проценти, които някогашният президент е съумял да получи от банките, от които е вземал заеми. Той сподели, че банките са познавали Тръмп и са " разпънали червен килим " за него.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР