Започнаха снимките на продължението на филма Фантастични животни и къде

...
Започнаха снимките на продължението на филма Фантастични животни и къде
Коментари Харесай

Има продъжение на филма "Фантастични животни и къде да ги намерим"

Започнаха фотосите на продължението на кино лентата " Фантастични животни и къде да ги намерим ", в който ще вземат участие актьорите Джуд Лоу и Джони Деп, съобщи организация Юнайтед прес интеренешънъл, съобщи бТВ. Компанията " Уорнър брос " заяви, че във втория филм ще се появи персонажът от Хари Потър Албус Дъмбълдор на младини, изигран от Джуд Лоу, и злият вълшебник Гриндълуолд, пресъздаден от Джони Деп. В облика на основния воин Нют Скамандър ще се превъплъти Еди Редмейн.

Гриндълуолд ще се измъкне от ареста и ще принуди Албус Дъмбълдор да се причисли към магьосническото общество в опит да го спрат, написа уеб сайтът Потърмор. Злият Гриндълуолд е съумял да събере почитатели за идеята си, а Дъмбълдор ще се обърне за помощ към някогашния си възпитаник Нют.

Филмите от " Фантастични животни " ще бъдат 5 и са предистория на осемте екранизации за Хари Потър. Продължението, което към момента няма име, ще излезе по кината на 16 ноември 2018 година Сценариите и на двата кино лентата от поредицата до момента са дело на писателката Джоан К. Роулинг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР