Започнаха снимките на най-вълнуващото приключенско риалити Игри на волята“ по

...
Започнаха снимките на най-вълнуващото приключенско риалити Игри на волята“ по
Коментари Харесай

Започват снимките на пети сезон на „Игри на волята“

Започнаха фотосите на най-вълнуващото приключенско риалити „ Игри на волята “ по NOVA. Тази година рекорден брой претенденти изявиха предпочитание за присъединяване в хитовото шоу. Над 8000 души се записаха в предварителните кастинги, само че единствено най-хубавите съумяха да стигнат до Арената и ще имат опция да се борят за огромната премия от 100 000 лв. .

Ралица Паскалева показа в: „ Тази година имаме още повече и по-трудни борби. Неща, които феновете не са гледали и в четирите сезона досега. Стратегията ще бъде от основно значение този сезон. Ще тестваме оптимално до каква степен ще стигне волята на участниците. ”

Водещите на “Игри на волята ” този сезон ще бъдат трима. Ралица Паскалева удостовери с пост в обществените мрежи, че чака второ дете. Тя показа пред NOVA: “Радвам се, че към този момент мога да приказвам намерено по тази причина, тъй като до момента в който с Димо участвахме като сътрудници в „ Като две капки вода “ – сезон 11 ми беше мъчно да го скрия. Така и аз влизам в „ Игри на волята “ хем като водещ, хем като участник под жаркото слънце. Надявам се всичко да бъде наред. “

„ И тази година не изневеряваме на традициите си във връзка с участниците и надграждаме. Те са доста забавни хора. Освен това самите тествания са станали много по-сложни от това, което сме привикнали да виждаме до момента. А това ще докара до един див пети сезон. Очаква ни едно представление, на което феновете на NOVA ще могат да се насладят. Тази година ще се състезават потвърдени спортисти, хора, които наблюдават формата през цялото време и са доста добре готови и стратегически “, добави Димо Алексиев.

Новият сезон на “Игри на волята ” дава обещание още по-голяма динамичност и нови рискови провокации, които ще изпитат волята на участниците до краен лимит. В продължение на три месеца едни от най-подготвените за предизвикването българи ще се борят за победа в най-зрелищното риалити в българския ефир. Всички участници ще бъдат подложени на тествания, които ще тестват тяхната физическа и психическа подготовка, а обществената им игра ще има също толкоз определяща роля за това да имат триумф в приключенското риалити.

Тази година за първи път в историята на формата едни от най-атрактивните участници от предишния сезон бяха част от екипа, който търсеше и селектираше кандидатите за огромната премия. През пролетта Гого, Филип и Михаела организираха специфични кастинги , в които тестваха издръжливостта и дисциплината на кандидат-участниците.

„ Игри на волята “ ще бъде част програмата на NOVA за пета поредна година. Екстремното телевизионно риалити се трансформира в един от най-любимите формати на българските фенове, а спечелилите Добрин Николов, Милен Цветков, Андрей Гридин и Алекса Ерски потвърдиха, че волята и положителната подготовка са от основно значение за сполучливото прекосяване през другите стадии на шоуто.

“Игри на волята ” ще завладее телевизионния ефир през есента по NOVA , а феновете ще могат да се насладят както на рискови борби, по този начин и на красиви гледки, които ще покажат магията на българското Черноморие.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на уеб страницата на предаването, както и в формалната  страница и на „ Игри на волята “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР