Започнаха снимките на най-новия сериал на БНТ - Денят на

...
Започнаха снимките на най-новия сериал на БНТ - Денят на
Коментари Харесай

​Започнаха снимките на най-новия сериал на БНТ - Денят на бащата

Започнаха фотосите на най-новия сериал на Българска национална телевизия - " Денят на бащата ". Социална драма по същински случай споделя в шест епизода за живота на българско семейство и мъчителните последици от развода на родителите. Фокусът на лентата е върху ориста на децата, а тематиката е настояща поради огромния брой разводи освен в България, само че и в Европа.

Шест серии. Двама родители. Едно дете и бракоразвод, който минава в фамилна война.
Захари Бахаров, артист: - В сериала по този начин е подходено, че ти не можеш да определиш кой е отговорен, не може да кажеш това е по този начин, това е по този начин. Всеки има своята позиция, само че жертвата най-после постоянно е една.
В сериала и актьорите, и сценаристите, и режисьорите са с потвърдени качества.

Мартичка Божилова, изпълнителен продуцент: - Сериалът ние имаме упоритостта да бъде в действителност нещо ново в българския ефир, което следва най-хубавите и най-амбициозните международни трендове.

Александър Сано, артист: - Да си цялостен живот в едно аплоа за артиста най-малко аз считам, че е убийствено и е страшна досада. Разликата е голяма, от разбойник до фамилен мъж.
Сериалът подхваща проблеми, свързани с отчуждението, раздялата и с наложилата се процедура бащите да бъдат лишавани от право на настойничество.
Боряна Пунчева, Главен продуцент ПЦ „ Студия Екран ", Българска национална телевизия: - Обществената телевизия потвърди с всичко това, което е правила в региона на сериалите и в последните години и като традиция, че има запас, че може да създаде най-успешните сериали на българския ефирен пазар.
" Денят на бащата " ще бъде подготвен за лъчение в ефира на Българска национална телевизия до края на годината.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР