Започнаха разговорите между „Има такъв народ” и БСП. Благодаря, че

...
Започнаха разговорите между „Има такъв народ” и БСП. Благодаря, че
Коментари Харесай

„Има такъв народ” към БСП: Разговорът трябва да е за политики и приоритети

Започнаха диалозите сред „ Има подобен народ” и Българска социалистическа партия.

Благодаря, че се отзовахте на нашата покана за среща и да изразя своето удовлетворение от желанието на двете страни да за почне да има естествен политически разговор. Политическа партия " ИТН " осъзнава своята голяма отговорност за сформиране на държавно управление, предвид на гласовете, които българските гласоподаватели дадоха за партията. Това сподели при започване на срещата основният секретар на партията Виктория Василева.

Нашето предпочитание е в действителност да приказваме за политики и цели. Надяваме се, че всички политически партии в Народното събрание ще бъдат в положение да надмогнат тяснопартийните си ползи и да приказваме за национални ползи и цели по метода, по-който всички си ги показват. Надявам се през днешния ден да поговорим за това по какъв начин ние виждаме целите в страната, да забележим къде с вас имаме припокриване или разминаване, и дали е допустимо да срещнем позиции по въпроса. Разговорът би трябвало да е за цели и политики, и да оставим на назад във времето личностни диалози и тяснопартийни цели и ползи ", добави Василева.

И ние ви благодарим за поканата. Поздравяваме ви за този ход, считаме, че разговорът и диалозите ще намерят правилния път за решение на проблемите пред България. Трябва да се опитаме да съставим постоянен кабинет, обществените проблеми за нас са приоритет. Ако желаеме надълбоко да се промени настоящия модел на ръководство, то това би трябвало да мине през доста промени ", уточни водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
https://www.facebook.com/297892706947605/videos/337499938103589
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР