Започнаха разговори в рамките на Демократична България (ДБ) - трите

...
Започнаха разговори в рамките на Демократична България (ДБ) - трите
Коментари Харесай

Сандов: Ще се водят разговори за съвместно явяване на избори на ДБ и ПП

Започнаха диалози в границите на " Демократична България " (ДБ) - трите партии в обединението ще проведат съвещания на националните си органи, от " Зелено придвижване " желаеме да продължим живота на Демократична България. Ще се водят диалози с " Продължаваме промяната " за взаимно явяване на изборите. Има плюсове и минуси да се явим както дружно, по този начин и поотделно. Това съобщи към този момент някогашният екоминистър Борислав Сандов пред bTV, който е безапелационен, че даже независимо " Демократична България " няма да падне под резултата си от последните избори.

Много е значимо да не се трансформира геополитическата ориентировка на България. Не е роля на президента да я трансформира и да постанова на служебното държавно управление какво да прави. Ние имаме настоящ контракт с " Газпром ", желаеме да си платим доставките, само че от съветска страна не разрешават, разяснява още Сандов.

За служебния екоминистър Росица Благова Сандов уточни, че е била шеф на Агенцията по околната среда още преди той да стане министър. Тя е добър специалист, акцентира Сандов. " Президентът този път се довери на хора, които са по-скоро специалисти в региона си ", сподели той.

Всеки кабинет е свободен да прави проверка на предходния. Аз нямам от какво да се тормозя. Ако госпожа Благова реши да направи проверка на екоминистерството, ще спомагам, съобщи Сандов.

Бившият екоминистър дефинира Има Такъв Народ като " партия-хулиган ", която е провалила три Народното събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР