Започнаха преговорите между БСП и Продължаваме промяната за съставяне на

...
Започнаха преговорите между БСП и Продължаваме промяната за съставяне на
Коментари Харесай

”Продължаваме промяната” и БСП търсят допирни точки за съставяне на правителство

Започнаха договарянията сред Българска социалистическа партия и Продължаваме промяната за сформиране на държавно управление в границите на това Народно заседание.

" Радвам се, че можем да продължим диалозите. Както от тук напред да намерим общ път. Нашето мнение съответствува с вашите цели, оповестени авансово. За битка с корупцията, смяна в КПКОНПИ, само че желаеме да допълним програмата на държавното управление, в случай че съставим такова, с няколко тематики. Това са обществената политика и продължение на обществения вектор, опазване на здравето, обучение и стопанска система, плюс вашите, безусловно ги припознаваме, за битка с корупцията и със остарелия модел на ръководство. Така че, дано стартираме тези договаряния. Надявам се дадат резултат, ние сме разполагаем. Както по политическата рамка, по този начин и по секторни политики ", съобщи Корнелия Нинова на старта на консултациите.

" Благодаря за поканата, можем да стартираме диалога с една добра вест ", стартира консултациите водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Много се веселя, че можем да обявим, че някои от огромните търговски вериги оповестиха понижение на цената на хляба с 20%. Това е дна от ограниченията, които ние Ви предложихме, а Вие се съгласихте ", добави Нинова.

Нашето мнение съответствува с вашите цели, сподели още тя.

От " Продължаваме Промяната " се надяват да получат поддръжка от най-малко 121 народни представители за съставяне на нов кабинет с министър-председател Асен Василев. От там са изготвили проект за ръководство в идващите шест месеца за превеждането на България през икономическата и политическата рецесия, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР