Започнаха монтажните дейности на обект: Цялостна подмяна на улична водопроводна

...
Започнаха монтажните дейности на обект: Цялостна подмяна на улична водопроводна
Коментари Харесай

Започна работата по водопроводната мрежа на костинбродското село Голяновци

Започнаха монтажните действия на обект: „ Цялостна замяна на улична водопроводна мрежа в село Голяновци, община Костинброд “, който включва замяна на амортизирания тръбопровод в третото село в община Костинброд.
Присъстващи на събитието бяха господин Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, инж. Теодора Гогова – зам.-кмет на община Костинброд, господин Борислав Борисов- кмет на село Петърч, господин Симеон Спасов- кмет на с. Голяновци, господин Стоил Йорданов – шеф „ ВиК-Костинброд “ и госпожа Краса Крилашка-директор на ДГ " Пролет ".

Като представител на компанията реализатор на плана присъстваше господин Иван Сталев от " Юнайтед пропърти груп " ЕООД.
Обектът се финансира посредством програмата на Министерството на районното развиване и благоустройството за подкрепяне на общините в Република България, със средства от държавния бюджет при реализирането на капиталови планове за реорганизация, рационализация и създаване на водоснабдителни системи и уреди за възстановяване на водоснабдяването на обитаемоте места.

Отец Ради отслужи молитва за начало на строителната активност и освети обекта, а деца в носии от НЧ „ Елин Пелин-1930 “, ТС „ Хоп-троп “ раздадоха питка за здраве.
Кметът на община Костинброд Трайко Младенов поздрави гостите, като пожела на строителите триумф, бърза и ползотворна работа. Симеон Спасов също пожела безаварийна работа на компанията реализатор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР