Започнаха летните задръствания на границата с Гърция, предават българските телевизии.Опашката

...
Започнаха летните задръствания на границата с Гърция, предават българските телевизии.Опашката
Коментари Харесай

Започнаха летните задръствания по границата с Гърция

Започнаха летните тапи на границата с Гърция, предават българските малките екрани.

Опашката от коли от българската страна на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата-Промахон " е 6 километра и намиращите се в нея изчакван два часа, с цел да минат.

Причините за задръстването са напорът на туристи при започване на летния сезон и бавната обработка на документите.

Шофьорите, които желаят да избегнат дългото очакване на Кулата, могат да минават през пункта " Илинден - Ексохи " при Гоце Делчев. Там опашки няма и прекосяването става за секунди, разясняват водачи, представени от Българска национална телевизия. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР