Започнаха да се появяват подробности за предложението от Саудитска Арабия

...
Започнаха да се появяват подробности за предложението от Саудитска Арабия
Коментари Харесай

Манчини загърбил родната Италия заради баснословна оферта от саудитците

Започнаха да се появяват детайлности за предлагането от Саудитска Арабия към Роберто Манчини да стане новият старши треньор на Саудитска Арабия след новината за оставката му като селекционер на националния тим на Италия в неделя следобяд. Според известията на Джанлука Ди Марцио, саудитската федерация ухажва Манчини от много време и че тяхната оферта, която може да бъде публично завършена през идващите дни, е такава, която мъчно ще бъде отхвърлена.

Смята се, че на Манчини ще бъдат препоръчани 18 милиона евро на година, с цел да заеме овакантената позиция като старши треньор на Саудитска Арабия. Информации от други медии сочат, че на Манчини ще бъде препоръчан тригодишен контракт, което значи, че той може да прибере 54 милиона евро за този интервал, в случай че остане на поста за целия договор.

Постоянният пост беше заеман последно от Ерве Ренар до март 2023 година, кно той напусна, с цел да поведе Франция на Световното състезание за дами това лято. Оттогава Саад Ал-Шехри работи краткотрайно като треньор на Саудитска Арабия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР