Започна запълването на дълбоките дупки в район „Северен”. Както TrafficNews

...
Започна запълването на дълбоките дупки в район „Северен”. Както TrafficNews
Коментари Харесай

След публикация на TrafficNews: Запълват огромните кратери в “Северен“

Започна запълването на дълбоките дупки в регион „ Северен”. Както TrafficNews писа, кратерите по ул. „ Вук Караджич” и ул. „ Филипово” тормозиха водачи, както и майки с колички. Пътната настилка в региона беше в окаяно положение.

Оказа се, че прилежащата улица „ Найден Попстоянов” не наподобява по-добре. Там дупките бяха една до друга и водачите прекосяваха в сектора с нараснало внимание, с цел да предотвратят нанасянето на обилни вреди по колите си. При превалявания се събираха и локви, които в допълнение затрудняваха придвижването.

Огромен кратер беше зейнал и на Т-образното кръстовище на ЖП гара „ Филипово”, като там дупката бе дълбока най-малко една педя, твърдеше читателка. Сигналите бяха подадени от жители, които бяха възмутени от положението на пътната настилка и се обърнаха към нас с молба за подпомагане.

TrafficNews съобщи сигналите до кмета на регион „ Северен” Стоян Алексиев, който тогава съобщи, че в оптимално къс период, неравностите ще бъдат ремонтирани, а дупките ще бъдат запълнени. Ремонтните действия по улиците към този момент са стартирали.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР