Започна вторият ден на инвазията на Русия в Украйна. Поне

...
Започна вторият ден на инвазията на Русия в Украйна. Поне
Коментари Харесай

Втори ден на руската инвазия, бомбардират Киев

Започна вторият ден на нашествието на Русия в Украйна. Поне 2 огромни гърмежа е имало тази нощ в Киев.

" Ударите против Киев с крилати или балистични ракети още веднъж започнаха. Чух две мощни детонации ", написа в профила си в Телеграм заместник-министърът на вътрешните работи на Украйна Антон Герашченко.

???? BREAKING NEWS

Forti esplosioni a. Sono stati utilizzati dei missili balistici.

Le forze armate russe a 30 km da capitale: obiettivo è ribaltare il governo del Paese.????????????️‍????
— Stefano Albamonte????????????????????️‍???? (@SteAlbamonte)

Жилищен блок в украинската столица гори. Кметът Кличко съобщи, че постройката е ударена от ракета. Има ранени, а блокът е застрашен от срутване.

Самолет е паднал в един от южните квартали на града. Медии пишат, че това е съветски аероплан, който е бил свален и се е разрушил в жилищен регион, източно от Днепър. Тази информация не е доказана от самостоятелни източници.

Междувременно не престават конфликтите по цялата територия на страната. Загинали са над 130 души - военни, както и мирни жители. Над 300 души са потърпевши, оповестиха управляващите в Украйна.

A fire in an apartment building after an air attack on Kyiv.
— WORLD WAR 3 - RUSSIA vs Ukraine #2022 (@WW32022)

След като изстреля повече от 160 ракети по над 80 цели в Украйна, Русиязапочна огромна наземна интервенция. Войски влязоха в прилежащата страна от север, изток и юг.

Съобщава се за конфликти и починали в редица градове. Ключова наподобява интервенцията на руснаците на летище близо до Киев. Товарната авиобаза беше завладяна от съветски командоси. Целта евентуално е тя да бъде употребена като плацдарм, с цел да кацнат още съветски бойци и техника.

Украинските елементи се борят с руснаците, като даже медиите писаха, че са си върнали контрола над летището. От Съединените щати обаче обявиха, че тяхното разузнаване сочи, че съветските войски са още по-близо до Киев.

Това беше частично повода за обръщението на президента Володимир Зеленски, който съобщи, че руснаците възнамеряват да го убият, а украинците могат да разчитат единствено на себе си.

“Оставам в столицата. Семейството ми е в Украйна, децата ми са в Украйна. Семейството ми не сме предатели. Те са жители на тази страна. Къде тъкмо се намират нямам право да кажа. Според информацията, която имам, врагът ме е определил като " цел номер 1 ". Семейството ми е " цел номер 2 ". Те желаят да нанесат удар по Украйна, като унищожат държавния глава”, сподели той.

Kiev right now - FRIDAY 25th FEBRUARY 2022.
— WORLD WAR 3 - RUSSIA vs Ukraine #2022 (@WW32022)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР