Започна третирането на варненските детски градини и училища с уникалната

...
Започна третирането на варненските детски градини и училища с уникалната
Коментари Харесай

Детските градини и училища във Варна се превръщат в зона защитена от вируси след третирането с уникален нано препарат

 Започна третирането на варненските детски градини и учебни заведения с неповторимата нано технология, която пази от над 20 вируса и бактерии в рамките на година, след обработката, научи Varna24.bg

Сред " белите лястовици “ в прелестната самодейност за превръщането на поверените им заведения в зона, предпазена от заболявания и предварителна защита за запазване здравето на деца, възпитаници, личен състав и родители, са ДГ " Гълъбче “ и СУЕО " Ал. С. Пушкин “  във Варна. Безспорен пионер обаче в използването на високотехнологичния препарат в морската столица, е варненската математическа гимназия " Д-р Петър Берон ", която е обработена с неповторимата нано технология още през месец септември предходната година.

" Твърдо имам вяра в качествата на този препарат, като цяло имам вяра в развиването на науката през 21 век. Много се опасявам за здравето и живота на децата и личния състав и това не са единствено думи. Затова съм направила безусловно всичко, което е допустимо, с цел да защитя чиновниците си и нашите ученици, косвено и техните близки, несъмнено. Закупили сме и бактерицидни лампи, сложени във всички групи, само че след третирането с нано продукта мисля, че няма да се постанова да ги употребяваме, тъй като съм уверена в отбраната на новата технология. Препаратът пази освен от ковид. Сега сме със щит и против всички познати на науката бактерии и вируси, които са изследвани. Мисля, че ние сме първата детска градина, която е обработена, сигурна съм, че и сътрудниците ще се възползват от опцията да подсигурят обектите си с тази отбрана. Вече съм спокойна, тъй като сме взели ограничения да използван една супер авангардна технология освен за България, а и за света и изцяло се поверявам на превантивния резултат, който тя има. Това е немски артикул, знаете там на какво равнище е науката и непосредственото приложение в практиката на сходни открития. Обработихме цялата градина, в това число и дребни стаички, като кабинета на касиера. Въпреки, че сме въвели система за заплащане по електронен път, има хора, които избират да заплащат на място таксите. Смятам, че личният състав и родителите ще са надалеч по-спокойни, тъй като ДГ " Гълъбче " към този момент е защитена среда “, разяснява шефът на детското заведение Рада Николова.

" Проучихме продукта. Разбрахме, че той е към този момент прибавен в детски градини и учебни заведения в Бургас, Пловдив, Димитровград, че е употребен от районни кметства във Варна, от летище Варна и доста други институции. Направиха ни презентация за тази технология, която е неповторима за страната и не крие никакъв риск за учениците и личния състав, в противен случай, подсигурява сигурност за тяхното здраве и взехме решение да обработим учебното заведение, с цел да е безвредна средата. Надявам се до втория период всички възпитаници да се върнат в класните стаи и да работим надалеч по-спокойно, че сме взели ограничения да опазим здравето на децата, учителите и помощния личен състав “, разяснява зам.-директорът на СУЕО " Ал. С. Пушкин, господин Христо Тодоров.

Както към този момент стана известно, Ликуид Гард е неповторим, новаторски и без аналог до този миг в света, биоциден артикул. Разработен и създаван от немската компания " Нано Кер АГ Германия ",  същият завоюва премията за новаторски артикул № 1 на Германия за 2019г. в региона на " Хигиена и анти-микробна отбрана ".

Уникалността му се състои в това, че един път нанесен върху дадена повърхнина, дълготрайността му на влияние е най-малко 1 година, с 99,9% заличаване на бактерии, гъбички, плесени, надлежно също и на Covid 19, Инфлуенца Тип А, SARS и Covid.

Втората, съществена характерност на продукта, която го отличава от другите, е методът му на деяние. Нано покритието основава върху повърхностите пласт с милиони позитивно заредени остриета, които притеглят и пробиват негативно заредените клетъчни мембрани на микроорганизмите и ги унищожават чисто механично - елиминация без основаване на устойчивост.

Продуктът основава предпазен пласт върху всевъзможни повърхности, като работни плотове, порти, столове, бюра, стени, тоалетни пространства, хранилища както и работни пространства. Безпроблемно пази абсорбиращи повърхности, като текстил, кожа и филтри, създавайки същото трайно анти-бактериално покритие. Защитавайки всички тези повърхности, той прави потребността от потребление на други дезинфектиращи препарати непотребна. 

Припомняме, че при визитата си във Варна министърът на туризма даде като добър образец летище Варна, което след обработката с Нано Коут- Ликуид Гард подсигурява сигурността на своите пасажери и личен състав.

Очаква се поетапно във Варна да бъдат обработени всички детски градини и учебни заведения, както това е направени в други градове на страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР