Започна строителството на паркинг пред блок 322 в Тракия“. Кметът

...
Започна строителството на паркинг пред блок 322 в Тракия“. Кметът
Коментари Харесай

Правят паркинг и пред блок 322 в Тракия

Започна строителството на паркинг пред блок 322 в " Тракия “. Кметът на региона Костадин Димитров изясни, че той ще бъде построен с пътни бетонови линии и ще е предопределен за към 30 автомобила.

" През идната седмица ще проведем среща с жителите от входовете, пред които облагородяваме,  за да уточним дружно елементи към построяването на тротоара “, изясни кметът на " Тракия “ Костадин Димитров. Той добави, че с изключение на този паркинг, остава да се довърши още един в зона А 12, с което завършва осъществяването на финансовата стратегия за 2018 година

От началото на тази година четири улици в регион " Тракия " бяха актуализирани. Изцяло реконструирани са улиците " Григор Божков “,  пред блок 71-ви, пред блок 73-ти и пред учебно заведение " Димитър Матевски “. Изградени са нови тротоари и паркинги със стотици места.

В началото на идната седмица следва публично да бъде открит и новият парк сред бул. " Освобождение “ и улица " Григор Божков “  в регион " Тракия “, заяви ще Костадин Димитров.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР