Започна срещата в Министерски съвет между премиера Стефан Янев и

...
Започна срещата в Министерски съвет между премиера Стефан Янев и
Коментари Харесай

Янев пред строителите: Преди началото на зимата трябва да сме наясно как ще се извърши пътната поддръжка

Започна срещата в Министерски съвет сред премиера Стефан Янев и управлението на Българска браншова камара „ Пътища “

В диалога вземат участие също министърът на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова, заместник-министърът на правораздаването Иван Демерджиев, изпълнителният шеф на Агенцията по публични поръчки Миглена Павлова и шефът на АДФИ Стефан Белчев.
"Решихме да организираме тази среща през днешния ден, с цел да се срещнем с неотложни и значими проблеми на строителния отрасъл, който се занимава с инфраструктурата и има отговорности както по построяването, по този начин и по нейното поддържане ", съобщи министър председателят при започване на срещата.

"Многократно е ставало въпрос за съществуването на систематични проблеми. Опитваме се, търсим решение. Организирахме тази среща точно в устрема да търсим решения. Надявам се на някакъв напредък. Малко - доста, когато и както успеем, въпросът е, че в действителност би трябвало да търсим решения, тъй като проблемите са доста. Преди началото на зимния сезон би трябвало да сме наясно и да имаме визия и решение по какъв начин тъкмо ще се извърши поддръжката на пътищата и нужната организация за задачата. В тази връзка сме поканили задоволително специалисти, задоволително представители на сектора “, добави Янев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР