Започна срещата между ГЕРБ-СДС и ДПС в парламента. Двете парламентарни

...
Започна срещата между ГЕРБ-СДС и ДПС в парламента. Двете парламентарни
Коментари Харесай

ГЕРБ се среща с ДПС: Данчо Цонев: Няма да има кабинет с втория мандат

Започна срещата сред ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи в Народното събрание. Двете парламентарни групи ще приказват по политики, а хората на Бойко Борисов ще показват и за разискване управническата си стратегия, която е планувана за четиригодишен мандат.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова благодари на Движение за права и свободи, че са се отзовали на поканата за среща.

" Съзнаваме какъв брой е тежка отговорността в положението, в което се намира страната ни. След пети следващи избори, след извънредно сложна геополитическа и финансова обстановка, отговорността е единственото нещо, което може да сплоти държавниците за вдишване на отговорност ", сподели тя.

" Считаме, че тази отговорност би трябвало да е споделена, да е разпределена сред всички, тъй че дружно да вземаме извънредно сложните и непопулярни решения за България ", добави Атанасова.

" Давайки си сметка, че като първи нашата отговорност е най-голяма, започваме серия от съвещания по нашата управническа стратегия.

Тя е над 160 страници и е написана детайлно по всички секторни политики. Тя е за 4-годишно ръководство. Ако в границите на 49-ия парламент не намерим мощ да поемем политическа отговорност, изходът наподобява шести следващи избори.

Готови сме да обсъждаме разновидности, в които това ръководство може да бъде лимитирано в границите на месеци, както времево, по този начин и по цели ", изясни ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ.

" Потърсихме вторите на тези избори на диалози. Те не откликнаха на нашите апели за диалози. За нас реализация на държавно управление с втория мандат е невъзможна, откакто не откликнаха на нашите апели ", разгласи Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Отговорността е във всички ни, само че по наша преценка вашата е най-голяма, сподели още Йордан Цонев.

Той изясни, че придвижването също има управническа стратегия, както и че по време на последната предизборна акция са постъпили по-различно, като са попитали гласоподавателите си кое е най-важно за тях.

Политики за прекъсване на прогресивното обедняване, дейно потребление на целия запас на Европейски Съюз за България, възстановяване на опазването на здравето и грижата на младите, правосъдна промяна, само че не на правилото " стани, с цел да седна ", поддръжка за дребните земеделци, животновъди и преработватели и развиването на районите с приоритет дребните общини - това са целите, които той изреди.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР