Започна ремонта на аварията в Русе, заради която нелепо пострада

...
Започна ремонта на аварията в Русе, заради която нелепо пострада
Коментари Харесай

Топлофикация - Русе: Ремонтираме участъка, на който пропадна жена

Започна ремонта на повредата в Русе, поради която неуместно пострада жена. От Топлофикация - Русе дават своята позиция за случая с дамата, пропаднала в локва гореща вода в междублоково пространство в кв. Изток в края на предходната седмица. " Бихме желали да потвърдим, че на съответното място фактически е имало повреда на тръби, които са част от топлопреносната мрежа на града. За страдание изпуснатата гореща вода е довела до размиване на почвата под твърдата тротоарна настилка, която очевидно потърпевшата жена не е имало по какъв начин да види и заради този факт е пропаднала ", съобщи Севдалин Желев от " Топлофикация-Русе ".

Факт е, че в почивния ден сме получили сигнал, че в този регион има пръсване на тръби, само че за жалост заради извънредно ниските температури е невероятно прекъсване на топлоподаването в този регион, на това отклоняване са включени 6 жилищни блока с по няколко входа и едно учебно заведение. Отстраняването на сходна повреда лишава най-малко 24 часа, което значи дребни деца и възрастни хора, в това число главно учебно заведение да останат без отопление при извънредно ниски външни температури, настояват от " Топлофикация-Русе ".

Освен това държим да изясним, че за зародилия проблем на въпросното място е постъпил един единствен сигнал от поданици на Русе, а не както се твърди в медиите - десетки. В почивния ден сме получили още 12 позвънявания за сходни повреди в разнообразни точки на града и екипите ни са се постарали да реагират на тях по степен на приоритетност. Не е физически допустимо безусловно всеки един пробив по топлопреносната мрежа да се отремонтира на момента, в който сме получили информация за него. За отстраняването на всички повреди се реагира при подобаващи климатични условия, разясняват още от " Топлофикация - Русе ".

За нас е значимо да създадем конкретизиране, че в съответния случай не става въпрос за ров на топлофикация, а за повреда под повърхността на почвата, по която не са били стартирани никакви ремонтни действия все още на случая. Жената е стъпила върху асфалт, който е пропаднал, настояват от " Топлофикация - Русе ".

Прогнозите за тази седмица са за позитивни температури и липса на снеговалеж, което ни разреши да стартираме ремонтните действия още през днешния ден и да създадем всичко допустимо да отстраним повредата във допустимо най-кратки периоди. Още в събота вечерта дупката бе обезопасена със солидна железна структура.

Изразяваме откровено състрадание за нелепия случай, който е претърпяла дамата, настояват от " Топлофикация - Русе ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР